Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 8 of 8

Thread: Need advise on computer problems with this board

  1. #1
    Junior Member Jazzz's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Denver area
    Posts
    271
    I don't know if it's because I use my DH company laptop and maybe there are very tight security settings but it seems like as I'm trying to navigate around The Quilting Board, the browser struggles and usually closes my session. The only thing I can think that might be affecting the session is the loop of ads? Fortunately, I can use another laptop to keep in touch with you all but I just found it funny that his laptop thinks that a bunch of us quilters are a secuirty risk lol.

  2. #2
    Super Member nwm50's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Florida
    Posts
    5,189
    I usually have this problem and I thought that it was because there is so many onboard at the same time that it either slows u down or closes up?

  3. #3
    Super Member nwm50's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Florida
    Posts
    5,189
    I usually have this problem and I thought that it was because there is so many onboard at the same time that it either slows u down or closes up?
    Oops, double posting....usually i shut down the computer and wait 10 min and get back on.

  4. #4
    Super Member clem55's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lexington,Kentucky
    Posts
    6,155
    Blog Entries
    6
    My problem today is not being able to see any of the pictures that are posted.I can see the avataars, advertising etc., but no quilting pictures. HELP!!!!

  5. #5
    Super Member crafty pat's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Live Oak, Texas
    Posts
    4,583
    I was having the picture problem early today on just some threads but it has worked tonight.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    glenwood, Il/UP Michigan
    Posts
    320
    Blog Entries
    1
    Have been having trouble getting on the chat room. Have tried when fewer people are on but nothing changes.

  7. #7
    Super Member Nanamoms's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    MS
    Posts
    3,175
    Blog Entries
    1
    Even wierder is that in my regular email, a lot of my pics aren't showiing up...very creepy. I also haven't been able to "link" to any links posted in emails. I get a notice that "this site is not available" no matter what site I'm going to. Maybe there's been a cross up somewhere in general.

    Pics have been showing up once I log on to QB but I can't click on an email link to get it to take me here. I have to go directly thru IE7.

  8. #8
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6,818
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Nanamoms
    Even wierder is that in my regular email, a lot of my pics aren't showiing up...very creepy. I also haven't been able to "link" to any links posted in emails. I get a notice that "this site is not available" no matter what site I'm going to. Maybe there's been a cross up somewhere in general.

    Pics have been showing up once I log on to QB but I can't click on an email link to get it to take me here. I have to go directly thru IE7.
    if it happens elsewhere - not just at the board's site - then the problem is somewhere on your computer.

    i switched to Mozilla FireFox for cruising the board. i don't know why it works better, but it does.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.