Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: No pictures on website

  1. #1
    Super Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South Carolina
    Posts
    3,232
    HELP. I have not gotten any pictures since last Saturday.
    When I click a topic the message come thur but no pictures.
    Is anyone else having this problem?

  2. #2
    Senior Member amy WI's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Verona WI
    Posts
    742
    I have not had pictures here either.

  3. #3
    Super Member dakotamaid's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    South central Nebraska, US
    Posts
    5,398
    Hummm, I do. What internet browser do you use. I use Firefox.

  4. #4
    Super Member wolph33's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Wi
    Posts
    9,510
    I use google chrome and all is well here-lots of pics,lol

  5. #5
    Super Member catrancher's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Newberg, OR
    Posts
    1,943
    Lots of people are having this problem, including me.

  6. #6
    Super Member clem55's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lexington,Kentucky
    Posts
    6,155
    Blog Entries
    6
    Yep! Me too. no pictures since Sat.

  7. #7

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Oregon
    Posts
    5
    Blog Entries
    2
    Something isn't working right here either. Need those pictures.

  8. #8
    Senior Member granky's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Clarksville, In
    Posts
    376
    Blog Entries
    2
    No pics here either....

  9. #9
    Super Member Buckeye Rose's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Monroe, IN
    Posts
    1,971
    I use firefox/Mozilla and have had no problems.

  10. #10
    Super Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South Carolina
    Posts
    3,232
    Tried Firefox and Google Chrome still no luck.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.