Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: phone service still out

  1. #1
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    13,027
    Blog Entries
    2
    grrr Com Cast isn't coming till Sunday. my portables don't work even though i got a dial tone when i put in new batteries. i'm so tired of chatting with them.
    i called A t & t where i used to have my phone service and they said i can't keep the same number.i hung up!
    sigh.i'm not happy.
    anyone have this type problem?

  2. #2
    Super Member donnajean's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Holland, PA
    Posts
    3,890
    Is Comcast your "wired" service or a Internet phone service. If it is a wired service, you should have a box outside where the line connects to your house. I have Verizon. When there is a problem with phone service, I have to take a "wired" phone outside, open that box, connect the phone in the jack there. If I get a dial tone there, the problem is in my house.

    Disconnet all your phones & then connect just one at a time to see if 1 phone has a problem.

    The way my house was wired inside is called piggy back. If just one connection is bad, I lose all of the phones. I learned this when the painter sprayed water into an outlet when removing wallpaper. I did not know until he left that I had no phone service. I replaced that jack & got my service back without having to pay Verizon.

  3. #3
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    13,027
    Blog Entries
    2
    com cast took over from quest service, no box that i know of
    i'm changing back to quest right now!

  4. #4
    Super Member donnajean's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Holland, PA
    Posts
    3,890
    Does comcast have a website with some troubleshooting hints?


    Quote Originally Posted by nativetexan
    com cast took over from quest service, no box that i know of
    i'm changing back to quest right now!

  5. #5
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    13,027
    Blog Entries
    2
    they aren't very helpful. i had to get my modem and read the back. it's tight to get to and black on black is hard to read. that went on and on. i chatted online

  6. #6
    Super Member donnajean's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Holland, PA
    Posts
    3,890
    So this is a phone service coming though you "cable" line & not a wire to your house? Most of my neighbors have this kind of service & I hate it. When we have a power failure, I'm the only one that has phone service on their house phone. Then, if I call them on their cell phone no.'s, it's usually a toll call for me.

    I have Comcast for cable TV. I've learned that whenever there is a problem, unplug everything, wait 60 seconds & then plug it back in again. That usaually fixes TV issues.

    My friend in Pgh, PA has Comcast & they are at his house about every week. I talk to him through Skype. Last week the Comcast guy was sitting there having a beer while waiting to see if he resolved anything with their service.


    Quote Originally Posted by nativetexan
    they aren't very helpful. i had to get my modem and read the back. it's tight to get to and black on black is hard to read. that went on and on. i chatted online

  7. #7
    Super Member amandasgramma's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    La Pine Oregon, USA
    Posts
    5,825
    I had one phone that caused those problems. We eliminated that phone and everything worked. Good luck!

  8. #8
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    13,027
    Blog Entries
    2
    well quest must have done something good or com cast did ,which i doubt. my phones are now working. the new land line one didn't work down here for some reason but the old one is doing fine. i took the new land line upstairs and put it in the kitchen where i had one before.
    so i'm happy. not to cancel the work order for Sunday!
    thanks all.

  9. #9
    Moderator littlehud's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SW Iowa
    Posts
    32,964
    I'm glad you got your phones back. What a hassle.

  10. #10
    Google Goddess craftybear's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Central Indiana (USA)
    Posts
    31,244
    Blog Entries
    194
    glad you figured it out

    Quote Originally Posted by nativetexan
    well quest must have done something good or com cast did ,which i doubt. my phones are now working. the new land line one didn't work down here for some reason but the old one is doing fine. i took the new land line upstairs and put it in the kitchen where i had one before.
    so i'm happy. not to cancel the work order for Sunday!
    thanks all.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.