Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 5 of 5

Thread: posting picturres

  1. #1
    Junior Member shamrock's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Finger Lakes area, NY
    Posts
    273
    DH and I are having a hard time posting pics on the FWS threads. I haven't posted any other pics of quilts till I can conquer this problem. We get the pic into the computer, try and follow Administration steps , nothing happens. All of a sudden its there and we don't know what we did. It took us an hour today, there is some silly little thing we are not doing. We are "Vista" challenged. Does this sound familar to anyone???

  2. #2
    Super Member lindyline's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    sunbury victoria australia
    Posts
    2,612
    Quote Originally Posted by shamrock
    DH and I are having a hard time posting pics on the FWS threads. I haven't posted any other pics of quilts till I can conquer this problem. We get the pic into the computer, try and follow Administration steps , nothing happens. All of a sudden its there and we don't know what we did. It took us an hour today, there is some silly little thing we are not doing. We are "Vista" challenged. Does this sound familar to anyone???
    Whe I first started posting pics, it took 10 attempts before the pic showed up. Didn't do anythig diffrent then to what I do now, except I now wait until the pic has loaded onto site before changing screens.Maybe that wa it all along, at least for me. Keep persevering.

  3. #3
    Super Member janRN's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    western Pa
    Posts
    3,873
    I'm also Vista-challenged! It took me a few tries also but what I finally figured out: go to the FWS site that you want to post on, type your message, click Add New Attachment, click browse and go to the pic you want and click on it. Then you have to wait. I thought it was instant but it takes awhile to load.
    I hope this helps and I hope I made sense; I think this is what Lindyline was saying too--you have to be patient (which I'm usually not LOL)
    Good luck-let me know if this works. (I'm ok with a computer but certainly not an expert!)

  4. #4
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    12,799
    Blog Entries
    2
    my middle granddtr. but i don't have Vista myself so can't say what the problem is.
    Attached Images Attached Images  

  5. #5
    Super Member MinnieKat's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    northern Minnesota
    Posts
    4,523
    Blog Entries
    3
    When I post a picture it does take a while. I'm always sitting there thinking maybe I did something wrong, but if I just wait long enough it does show up.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.