Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 10 1 2 ... LastLast
Results 1 to 10 of 94

Thread: Having Trouble Seeing Photo Images? Check Here For Instructions

  1. #1
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6,876
    Blog Entries
    3
    How to Reset Your Browser Cache

    Try clearing your cache and if that does not help please try restarting your internet browser or system. Cleaning out your cache might help if the gallery images aren't updating for you.

    Resetting Browser Cache With Firefox

    Step 1:
    Click Tools on your browser toolbar. Click Clear Private Data.


    Step 2:
    Click the check boxes for Cache.

    Step 3:
    Click Clear Private Data Now.


    Resetting Browser Cache With IE7

    Step 1:
    Click Tools on your toolbar.

    Step 2:
    Click on Internet Options from the drop down menu.

    Step 3:
    Another menu will appear.

    Under Browser History, click on delete.

    Step 4:
    On the next screen, click Delete files next to Temporary Internet Files, then click Yes on the popup.


    Resetting Browser Cache With IE8

    Step 1:
    Click on tools on your toolbar.

    Step 2:
    Click on Internet Options from the drop down menu.

    Step 3:
    Another menu will appear. Under Browser History, check the box that will delete browsing history after exit. Click on delete.


    Resetting Browser Cache With Safari

    Step 1:
    Click Safari, and choose Reset Safari from drop down menu.

    Step 2:
    Click the check boxes next to Empty the cache.

    Step 3:
    Click Reset.

  2. #2
    moderator TaliaRose's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    42
    Blog Entries
    1
    Thanks PatriceJ for posting this. Please let us know if this helps and if you'd like more information!

  3. #3
    Senior Member amy WI's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Verona WI
    Posts
    742
    I did this and it did not work. I am still not getting pictures. :(

  4. #4
    moderator TaliaRose's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    El Segundo, CA
    Posts
    42
    Blog Entries
    1
    Okay, we're looking into this issue further. Thanks for taking these steps. It did eliminate a few things, which we thought may have been causing images to not load for some people.

  5. #5
    Senior Member amy WI's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Verona WI
    Posts
    742
    Thank you both so much for looking into this issue. I appreciate all you do on this board. .:)

  6. #6
    Senior Member skowron5's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Wallace, Michigan
    Posts
    452
    I posted earlier that I was having trouble and it was working today. I just got back on the website and now I can't load pictures. I cleared my cache and that did not help.

    Thanks

  7. #7
    Member NanaJan's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    South GA
    Posts
    62
    Thanks so much, Patrice. I'm off to try your suggestions! NanaJan

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lincoln City, Oregon
    Posts
    16
    I deleted 1,000 messages in my email account, made the change you suggested and rebooted. Nothing working here.

  9. #9
    Super Member BarbaraSue's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    near Peoria Illinois
    Posts
    1,641
    Blog Entries
    2
    Thank you for responding. I will delete and restart. My DH and I have rebooted our computer.

    You might be able to find out if the customers that have this problem are served by the Internet Explorer, and are Hotmail. I tried Hotmail Help Center and found that Hotmail Live is down, and that connection to the help center could be sporatic. maybe our server's server is having the problem.
    Thank you again. BarbaraSue Waldrip :)

  10. #10
    Power Poster sandpat's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18,760
    Blog Entries
    9
    Tried this, it didn't help. I've also run scans for malware and viruses (using Avast). I also can't see avatars...but all this is happening on the QB only...I can see pics anywhere else.

    Thanks for trying to help out.

Page 1 of 10 1 2 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.