Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 6 of 6

Thread: No body in topics

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Guthrie, Oklahoma
    Posts
    10
    When I open a topic there is no information. It is blank.
    Anyone else have this problem?

  2. #2
    Super Member bluteddi's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    MN
    Posts
    3,128
    ive had that problem this morning as well... but, if i wait...... it loads... seems to just be really slow today...

  3. #3
    Super Member featherweight's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Westminster, Co
    Posts
    2,700
    Quote Originally Posted by bluteddi
    ive had that problem this morning as well... but, if i wait...... it loads... seems to just be really slow today...
    Same here.
    Thought it was just me...

  4. #4
    Bev
    Bev is offline
    Super Member Bev's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Florida
    Posts
    1,190
    Yeah, it's real slow. I thought my computer must be working on some uploading or something. But I guess it's just this site.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Aiken SC
    Posts
    876
    so were all having trouble, i though that i posted my greeting wrong.

  6. #6
    Senior Member quilter1943's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Edgewater, FL
    Posts
    925
    I haven't had any problems, but it's Saturday and I wasn't up as early as usual.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.