Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 10 of 10

Thread: trying to post picture

  1. #1
    Super Member EagarBeez's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eagar, Arizona
    Posts
    1,687
    I have been trying to post a picture, slow going, then page comes up telling me to check the internet (did not post) anyone else having this problem?

  2. #2
    Super Member Murphy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    8,906
    Blog Entries
    1
    No, I just know that you should not preview your pic once you have attached it. This makes it not post. Take your time and I am sure it will work out (smile).

  3. #3
    Super Member Kitsie's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ridgefield WA
    Posts
    4,854
    Blog Entries
    41
    I think your picture may be to large. Can you condense it before you post it. eg: my old photo program allows me to "save for web".

    Good luck.

  4. #4
    Power Poster amma's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Out searching for some sunshine :-)
    Posts
    59,113
    Blog Entries
    1
    I think it may be due to the picture size being to large too... I bet it comes through if you reduce it :D:D:D

  5. #5
    Super Member butterflywing's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    currently central new jersey
    Posts
    8,703
    describe what you are doing. maybe someone will recognize what's wrong.

  6. #6
    Super Member EagarBeez's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eagar, Arizona
    Posts
    1,687
    my picture is saved in my pictures. Have been able to post this picture before, but, not yesterday for some reason

  7. #7
    Senior Member merrylouw's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Rockport, TX for the summer 2012
    Posts
    627
    If you're using wifi, sometimes there may be too many people using the "bandwidth", which slows down everything. It may look like there's an excellent signal strength, but everything is sloooooowwwwww!

  8. #8
    Super Member EagarBeez's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eagar, Arizona
    Posts
    1,687
    Quote Originally Posted by merrylouw
    If you're using wifi, sometimes there may be too many people using the "bandwidth", which slows down everything. It may look like there's an excellent signal strength, but everything is sloooooowwwwww!
    not using wifi. And when loading any pic here, it is slow. I wait for it a little bit since any posting takes a little while, sometimes hitting the send button will cause a dbl post

  9. #9
    Super Member butterflywing's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    currently central new jersey
    Posts
    8,703
    have you tried posting/sending pics anywhere else?
    the problem may not be here.

  10. #10
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    4,677
    Blog Entries
    1
    Sometimes my posts take too long to post, also. When this happens, I hit the "stop" button, then hit "send" again. It will post immediately, and I never have double posts.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.