Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Thread: ad.doubleclick.net

  1. #11
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    651
    Blog Entries
    3
    Sometimes clicking TWICE FAST on the back button will take you back to where you wanted to be. I suppose this can work or not work depending on browsers, but you might want to try it.
    MzzzQuilts aka Ellen

  2. #12
    ibadmin
    Guest
    Hi Wesing,

    We would needs some more information in order to resolve this issue.
    1) Please let me know what browser do you use and what is the version of your browser.
    2) Do you see this issue always or does this happen intermittently.
    3) What threads you where browsing when you saw this issue.
    4) Is it possible for you to get me a screenshot of the ad.doubleclick.net urls that you see in your browser back button.

    If you can provide us wiht the above information it can help us in resolving the issue.

    Thanks,
    Ibadmin - Quiltingboard Admin

  3. #13
    Super Member wesing's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    East TN
    Posts
    1,197
    Quote Originally Posted by ibadmin View Post
    Hi Wesing,

    We would needs some more information in order to resolve this issue.
    1) Please let me know what browser do you use and what is the version of your browser.
    2) Do you see this issue always or does this happen intermittently.
    3) What threads you where browsing when you saw this issue.
    4) Is it possible for you to get me a screenshot of the ad.doubleclick.net urls that you see in your browser back button.

    If you can provide us wiht the above information it can help us in resolving the issue.

    Thanks,
    Ibadmin - Quiltingboard Admin


    1) I'm using IE 9.0.

    2) It used to happen only occasionally, but now it happens several times during each browsing session.

    3) It doesn't seem to follow any pattern for when it happens.

    4) I took a screenshot and pasted it into the attached Word document.

    Thanks for looking into this. I thought it was my computer, which is why I asked the question on the board instead of going to the mods.

    Darren
    Attached Files Attached Files
    Last edited by wesing; 12-13-2012 at 07:12 PM.

  4. #14
    Power Poster QuiltE's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    13,770
    Quote Originally Posted by ibadmin View Post
    We would needs some more information in order to resolve this issue.
    1) Please let me know what browser do you use and what is the version of your browser. Internet EXplorer 8
    2) Do you see this issue always or does this happen intermittently. intermittent
    3) What threads you where browsing when you saw this issue. of course, it hasn't happened since this thread was started!
    4) Is it possible for you to get me a screenshot of the ad.doubleclick.net urls that you see in your browser back button. If it happens again, I'd be happy to do so, that is, if you will tell me how to do this!

    If you can provide us wiht the above information it can help us in resolving the issue.

    Thanks,
    Ibadmin - Quiltingboard Admin
    Please see above .... Thank you!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sew many ideas ... just sew little time!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  5. #15
    ibadmin
    Guest
    Thanks QuiltE,

    Steps to take screenshots
    1) Hold "CTRL" +"ALT" button and then press "PRINT SCREEN " button, this will take the screenshot.
    2) Open Paint
    3) Copy paste the image in paint "CTRL + V" or right click on paint page and click paste.
    4) Save the file and email me

    Thanks,

    Ibadmin

  6. #16
    ibadmin
    Guest
    Hi Wesing.

    Thanks for the information and screenshot. We will try to reproduce the issue on our end and will let you know if i need any further information.

    Thanks,
    IBAdmin

  7. #17
    Super Member wesing's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    East TN
    Posts
    1,197
    Thanks Admin. Oddly, I haven't had the issue the last two times I checked the board.

    Darren

  8. #18
    ibadmin
    Guest
    Quote Originally Posted by wesing View Post
    Thanks Admin. Oddly, I haven't had the issue the last two times I checked the board.

    Darren
    Hi Wesing,

    That's good news . I am myself not able to see the issue either. If you run into it again please let us know

    Thanks,
    IbAdmin

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.