Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 10 of 10

Thread: Photo frustration

  1. #1
    Senior Member leighway's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    N. Atlanta, GA
    Posts
    555

    Photo frustration

    Ok guys, I know my way around computers and I must have some setting wrong on this board. I cannot find this elusive icon with the tree to allow me to upload a photo!! and I'm getting frustrated. there are some icons to the bottom which are for exclamations and nothing anywhere else. Nothing on the top of the window, no icon, no text, no link...this is making me CRAZY!! what do I need to do?

  2. #2
    Super Member Sierra's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    northern California
    Posts
    1,084
    I'm with you. I've been trying since the changeover and I cannot post a picture. PatriceJ told me thousands do it every day and there is no problem. I'll be watching this link very closely. My computer is a MacBookPro which may put me out of the mainstream of posting pics. I thought I had posted a pictures for one of the contests and found out later that "no one had entered"! aaaagh.....

  3. #3
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    33,434
    Blog Entries
    16
    to get the tree icon to show up... go to settings, general settings, scroll way down, choose WYSIWYG. be sure to save your settings.
    Nancy in western NY

  4. #4
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6,843
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Sierra View Post
    I'll be watching this link very closely.
    change your settings.
    I Quilt, I Nap, I Quilt Some More ... Aaaaah, The Good Life!

    I also have an eddres you can use if you need to contact me with questions or suggestions that relate to our community: patricej@quiltingboard.com

  5. #5
    Super Member Sierra's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    northern California
    Posts
    1,084
    It might be more helpful if someone with a Mac (in my case, anyway) said WHAT settings to change. I went to settings, made sure WYSIWYG was on. So now I can post, right?Name:  36667_1486242446744_1554411963_1188673_3652633_n.jpg
Views: 90
Size:  185.3 KB
    Thank you, Quiltnnan.... that was so much more helpful!
    Last edited by QuiltnNan; 10-09-2012 at 04:51 AM.

  6. #6
    Senior Member ligia's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    653
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by PatriceJ View Post
    change your settings.
    Patrice,
    My settings allow the WYSIWYG thingy even so I do not see a link to upload pics from my files.
    All I get is a window to insert a URL.
    What am I doing wrong ? Thanks.
    loving retirement

  7. #7
    Senior Member cat-on-a-mac's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    SW Florida
    Posts
    682
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by ligia View Post
    Patrice,
    My settings allow the WYSIWYG thingy even so I do not see a link to upload pics from my files.
    All I get is a window to insert a URL.
    What am I doing wrong ? Thanks.
    IN the little box that comes up where you see the location to insert a URL, look up at the upper left corner. It says "from computer" Click on that, which changes the text inside the little box. Now, it should have a Browse button. click on it, navigate to where the picture is on your machine and select it. When you get back to the little box, you have to then click on "Upload File(s)". On my system, that doesn't look like something you can click on, but it actually is.

    ON my system, the "tree" icon isn't that obvious. It looks more like just a square with black dots for corners. Iif you really zoom in on it, you can see a tree. It's the 13th icon in the 2nd row in this picture:
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by cat-on-a-mac; 10-08-2012 at 07:37 PM.
    Cathy

  8. #8
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    33,434
    Blog Entries
    16
    Quote Originally Posted by ligia View Post
    Patrice,
    My settings allow the WYSIWYG thingy even so I do not see a link to upload pics from my files.
    All I get is a window to insert a URL.
    What am I doing wrong ? Thanks.
    if it shows URL, look at the top of that box. there is another tab that says From Computer... click on that. it will allow you to browse your computer. then click on upload file after finding the location of your picture.
    Nancy in western NY

  9. #9
    Senior Member ligia's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    653
    Blog Entries
    4
    Hi Cathy,

    The only tab I get is "from URL"
    Tks,
    loving retirement

  10. #10
    Senior Member ligia's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brazil
    Posts
    653
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by QuiltnNan View Post
    if it shows URL, look at the top of that box.
    Will PM you.
    loving retirement

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.