Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 8 of 8

Thread: Fixed :) MACHINE IS ACTING BADLY AND I NEED HELP

  1. #1
    Super Member mimom's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    chesterfield, mi
    Posts
    1,621
    my bobbin thread ran out so I put in a new one and now the thread seems to be hanging up in the bobbin compartment, I have tried different bobbins, rethreaded the top thread. I took the bobbin carrier out and cleaned the dust bunnies. What could it be. I have a Kenmore

    thanks in advance

  2. #2
    Super Member suebee's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    4,082
    Hmmm, not sure...almost hate to ask but are you sure its in correctly ?

  3. #3
    Super Member mimom's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    chesterfield, mi
    Posts
    1,621
    I rethreaded again and its working, I might have missed the lifter on the top thread.

  4. #4
    Super Member suebee's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    4,082
    Quote Originally Posted by mimom
    I rethreaded again and its working, I might have missed the lifter on the top thread.
    Oh good...glad its working. Sometimes they can be soooooooooo frustrating. Happy quilting.

  5. #5
    np3
    np3 is offline
    Power Poster np3's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    17,265
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by mimom
    I rethreaded again and its working, I might have missed the lifter on the top thread.
    :thumbup:

  6. #6
    Super Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,226
    With my Kenmore I have to be careful the race(carrier) is seated properly after I take it out to clean. It can be hard to get it in just right. On mine, there is a little bar-type spring that holds it in place. If that is not in the right place the race wobbles a bit and the thread doesn't feed right.

  7. #7
    Super Member mimom's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    chesterfield, mi
    Posts
    1,621
    Quote Originally Posted by bakermom
    With my Kenmore I have to be careful the race(carrier) is seated properly after I take it out to clean. It can be hard to get it in just right. On mine, there is a little bar-type spring that holds it in place. If that is not in the right place the race wobbles a bit and the thread doesn't feed right.
    thats where mine was getting stuck, at the springy thing.

  8. #8
    Super Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Upper Michigan
    Posts
    7,855
    Blog Entries
    14
    Glad u got it fixed!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.