Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 5 of 5

Thread: Keepsake's website

  1. #1
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    4,862
    Blog Entries
    1

    Keepsake's website

    Is anyone else experiencing problems with Keepsake's website? I received their new catalog and went to the website to get a better look at some of the quilts, since you can enlarge the pictures. Every time I leave a page it adds the item I was just looking at to my cart. I tried to avoid this by putting 0 in the quantity box and THEN leaving the page, but now I have an error message in red that says please specify a quantity greater than 0, and it won't let me leave that page! I'm being held hostage by a website, lol!

    Very bizarre...

  2. #2
    Super Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Southeast Wisconsin
    Posts
    1,057
    It could be a problem with your browser. If you use Internet Explorer, it might be time to clear your cache! Not to worry- it is easy.

    Close all your open sites. Go to the upper right corner where it should say Tools in the menu bar. Click on that. Then go to the bottom and click on Internet Options. To the middle of the page it will say something to the effect of clear temporary files or words to that effect. If you have never done this it could take quite a while. Just let the machine work.

    Then try the site again. If you are still having issues with their site, then call Keepsake and get further help.

  3. #3
    Senior Member sept97's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Massachusetts
    Posts
    431
    it seems ok to me. I'm starting to think that google chrome is the way to go. I have alot of issues with MSIE

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    193
    Try using Mozilla Firefox for your browser. It is free and all you have to do is download it and you will be ready to order online- Internet Explorer does not do well with many online ordering sites. Using Firefox I have not had any issues. Good Luck!!

  5. #5
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    4,862
    Blog Entries
    1
    Oh, I dumped IE long, long ago. Firefox is my main browser, and Chrome is my backup. I tried both and got the same results. So then I rebooted and it's been fine. When in doubt, reboot - that's my motto!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.