Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 5 of 5

Thread: anyone quilt on a Morse?

  1. #1
    Senior Member wannaquilt1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    742
    I'm trying to decide if I want to by a refurbished Janome 6500 for $600 or just use the Morse my mom is going to give me in July. We live in different states so I cant try hers out but I was wondering if anyone here uses a Morse to quilt their quilts? I think the throadspace is bigger then my Brother CS-6000 but I don't know if it's big enough still....

  2. #2
    Super Member Candace's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Outer Space
    Posts
    9,666
    Um...try it and see?

  3. #3
    Senior Member wannaquilt1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    742
    well i won't have it till the end of july because she's in ohio and I'm in SC so I thought I'd ask here while I wait :)

  4. #4
    Super Member Candace's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Outer Space
    Posts
    9,666
    Oh, gotcha!! I have a Morse and I've quilted on it (rag quilts). But, I don't have a free motion foot for it, so I've never done that. It's not a huge throat, but you could for sure quilt with it.

  5. #5
    Senior Member wannaquilt1's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tennessee
    Posts
    742
    cool thanks :) I have a machine with a 5" throat right now and it's really tough to quilt on so I'm hoping I can do better on the morse

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.