Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Anyone use McAfee on their computers?

  1. #1
    Super Member Carron's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    desert area of California
    Posts
    2,271
    I have had McAfee protection on my computer for many years and have been very pleased with it.
    However, this morning, while tring to read some of the topics posted here on the board, McAfee has blocked several stating that there are potential hazards included in them and is preventing me from even seening any of the postings.
    I can do P.M.s and post my own but that seems to be the end of the access.
    Does anyone have any ideas as to what is going on or what I can do?
    Thanks

  2. #2
    Super Member Airwick156's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grants Pass, Oregon
    Posts
    3,481
    Blog Entries
    1
    Sorry I don't. I have Nortons.

  3. #3
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    31,978
    Blog Entries
    14
    i have webroot and have never had a problem with anything being blocked. also, i use firefox and it has not given me any danger messages either

  4. #4
    Power Poster blueangel's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    20,478
    I use AVg and neverhad any problems

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Minnesota
    Posts
    2,689
    I use microsoft security.

  6. #6
    Super Member lawsonmugs's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    missouri
    Posts
    5,346
    I use mcafee no problems here.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    15
    I have McAfee and just the last few days have had the same problem. Not every post, just some of them. Most likely they will have a fix for it in a few days. Probably a part of their program doesn't like something. On the whole I am totally satisfied with McAfee.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    South Dakota
    Posts
    699
    I have McAfee but have not had that problem. There was a previous post about the same thing. Patrice asked that you save the error message and forward it to tech support. Can't remember the email address. You could contact Patrice.

  9. #9
    Super Member deedum's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Illinois
    Posts
    3,904
    grisoft avg, check it out!

  10. #10
    Super Member Jill's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Central Ohio
    Posts
    1,071
    AVG here and I recently had one blocked.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.