Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 10 1 2 ... LastLast
Results 1 to 10 of 95

Thread: Too slow even with fewer uses online

  1. #1
    Super Member donnajean's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Holland, PA
    Posts
    3,875
    After waiting 45sec. or more for each post to come up, I checked to see how many user were online and saw we are down to 378 tonight.

  2. #2
    Super Member JulieR's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Emmitsburg, MD
    Posts
    1,602
    I'm not experiencing the same thing here, although some other sites I visit are in terrible shape tonight.

  3. #3
    Super Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3,422
    it's been the worst night for me ... the previous nites were slow, but this has been realy slow tonight.

    For about an hour, I wasn't even able to get the link to come up. I click on my bookmark, I handtyped it in, and nothing, it just kept coming up "connection not working".

    So I'm glad to be back in...even if it is super slow.

  4. #4
    Super Member dellareya's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bay Area, Ca
    Posts
    1,483
    Blog Entries
    2
    I've seen this messaged posted a couple of times now. I felt like I was the exception to the rule UNTIL tonight. It is really dragging. Not much fun to use when it moves soooooooooo slow.

  5. #5
    Magdalena's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    State of Grace
    Posts
    1,877
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by frugalfabrics
    it's been the worst night for me ... the previous nites were slow, but this has been realy slow tonight.

    For about an hour, I wasn't even able to get the link to come up. I click on my bookmark, I handtyped it in, and nothing, it just kept coming up "connection not working".

    So I'm glad to be back in...even if it is super slow.
    Ditto

  6. #6
    okiepastor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Oklahoma
    Posts
    1,503
    I got "taking too long" on the browser much of the day.
    Taking 45 sec. -90 seconds now for a page to come up--cannot see pics for three minutes or more--giving up for a few days, I think--too annoying.....with so few on it should be fast!

  7. #7
    Magdalena's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    State of Grace
    Posts
    1,877
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by frugalfabrics
    it's been the worst night for me ... the previous nites were slow, but this has been realy slow tonight.

    For about an hour, I wasn't even able to get the link to come up. I click on my bookmark, I handtyped it in, and nothing, it just kept coming up "connection not working".

    So I'm glad to be back in...even if it is super slow.
    Duplicate! It is so slow that I press it twice, and about 5 minutes later, it post again. Sorry

  8. #8
    Super Member EagarBeez's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eagar, Arizona
    Posts
    1,687
    this morning, I clicked on a link I recieve each morning and it was just as it always had been. Postings are slow going. Tonight, I have a terrible lag to get in here

  9. #9
    Super Member weasier22's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Gardnerville, NV
    Posts
    1,147
    It's very slooooowwww here too!

  10. #10
    okiepastor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Oklahoma
    Posts
    1,503
    5 minutes waiting, and still not in on chat!!Giving up AGAIN----tenth try today...wasting too much time...
    They seem to have more problems now than in the last few days!

Page 1 of 10 1 2 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.