Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 10 of 10

Thread: ? about My keyboard not working on QB

  1. #1
    Super Member ube quilting's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    PA
    Posts
    6,430
    Blog Entries
    31

    ? about My keyboard not working on QB

    Is anyone else having this problem: This just started about two days ago. I can't get the enter key to take me to a new line of writing. Some times it is nice to separate thoughts or lists so it doesn't all run together and is more readable. The enter key works with every other program. Is it something new to the QB? Did I do something unknowingly to my PC that turns the enter key off? Can that even be done? Thanks for any info. peace
    no act of kindness, no matter how small, is ever wasted. Aesop

  2. #2
    Super Member snipforfun's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,968
    Blog Entries
    8
    No problem I know of. i will try it out on you here.

    Doesnt seem to have
    A
    Problem

  3. #3
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    630
    Blog Entries
    3
    What browser are you using, IE? Some websites are still not 64 bit compatible yet, which could explain your issue. Since IE 10 is a true 64 bit browser, try using Chrome or FireFox and see if you still have the issue.
    MzzzQuilts aka Ellen

  4. #4
    Senior Member KalamaQuilts's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    SW Washington USA
    Posts
    962
    if it is cordless try a new battery.

    You can also click on the start button lower left
    Open the control panel
    Look around at the list and open keyboard
    See if there are any options there that might cure the problem.

    If it is just the enter key giving problems it probably has a cracker crumb under it
    Or gotten some sticky drink on it. Just pry it off (turn off the computer) and clean there.

    I blow my keyboard out about once a week because we live in a very dusty environment.
    Good luck
    Last edited by KalamaQuilts; 03-16-2013 at 10:58 AM.

  5. #5
    Super Member ube quilting's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    PA
    Posts
    6,430
    Blog Entries
    31
    DH just told me my PC just upgraded itself to IE 10 with all the other regular upgrades it does all the time two days ago. This has been happening since then. I tried everything that has been suggested to no avail so far. Thanks for giving this old dog some new ideas to try. Maybe there is a limit to how many times the key can be used. HA-HA Thanks again. I hope someone can solve this quirk. peace
    no act of kindness, no matter how small, is ever wasted. Aesop

  6. #6
    Senior Member KalamaQuilts's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    SW Washington USA
    Posts
    962
    you could try system restore, go back in time before that install

  7. #7
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    630
    Blog Entries
    3
    I found this advice on the Microsoft website:

    Some websites may have been designed for earlier versions of Internet Explorer. Try to view the website in Compatibility View.If Internet Explorer recognizes that the webpage isn't compatible, you'll see the Compatibility View button on the Address bar. Try clicking it.

    In Compatibility View, websites will be displayed as if you were viewing them in a previous version of Internet Explorer, which will often correct display problems. You don’t need to click the button for a site after you’ve done it once—the next time you visit the site, Internet Explorer will automatically show it in Compatibility View.
    MzzzQuilts aka Ellen

  8. #8
    Super Member ube quilting's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    PA
    Posts
    6,430
    Blog Entries
    31
    Thanks every one for all the suggestions. After trying everything my DH installed FIREFOX and now everything is working great. Thanks again to all.

    peace
    no act of kindness, no matter how small, is ever wasted. Aesop

  9. #9
    Super Member catmcclure's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bay Area near San Francisco
    Posts
    1,219
    Quote Originally Posted by ube quilting View Post
    Is anyone else having this problem: This just started about two days ago. I can't get the enter key to take me to a new line of writing. Some times it is nice to separate thoughts or lists so it doesn't all run together and is more readable. The enter key works with every other program. Is it something new to the QB? Did I do something unknowingly to my PC that turns the enter key off? Can that even be done? Thanks for any info. peace

    Before you start to type, click on the A/A to the left - it allows you to enter returns. The A/A to the right just makes everything one paragraph. Enter key won't work with that one.

  10. #10
    Super Member Lori S's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Illinois
    Posts
    8,717
    Thanks catmclure
    Thanks to you my frustration is over! Much appreciated.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.