Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 5 of 5

Thread: Am I the only one.....

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    349

    Am I the only one.....

    Who's having a problem with this site today? I always go directly to Archives, start out on the Main page and go on from there. Well, today, none of the posts I've read are highlighted...... usually after I've clicked on and read something or viewed a photo they appear in red but, not today. Not only that, but at one point an advertisement came on...... honestly, the voice scared the heck out of me. What's going on?

  2. #2
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    6,818
    Blog Entries
    3
    the color changes are controlled by your browser.
    it probably ran an automatic update recently.
    check your settings. you might need to put a few things back in order.
    I Quilt, I Nap, I Quilt Some More ... Aaaaah, The Good Life!

    I also have an eddres you can use if you need to contact me with questions or suggestions that relate to our community: patricej@quiltingboard.com

  3. #3
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    651
    Blog Entries
    3
    Another reason your colors stop changing after you've read a post is that you need to clean out temp files & cookies.
    MzzzQuilts aka Ellen

  4. #4
    T.
    T. is offline
    Senior Member T.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Northern CA
    Posts
    405
    Yes, I have had those speaking pop-ups recently too. I don't remember how it started. When I click the X to close it, most of the screen goes black. In order to continue I have to "refresh" the page. Within the last 30 days, I have 444 medium threats removed with virus scan. I now schedule the scan every 6 hours, it used to be 3 days/week. When I first get on the computer in the morning, 0 threat is found, and it just grows as the day goes on

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Rhode Island
    Posts
    322
    Blog Entries
    3
    I been having that problem for a couple of week. I try everything to get it to work again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.