Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 6 of 6

Thread: Help, please - can't upload pictures

  1. #1
    Super Member katkat1946's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adirondacks of NY
    Posts
    1,514

    Help, please - can't upload pictures

    Hi,
    I'm looking for some help. I've checked the help tab and read the instructions which I think I've followed but the upload keeps failing. I've made the picture file as small as possible and checked that the format is allowable. I have done this successfully in the past but have tried for a couple of days now with no luck. Any suggestions? thanks!
    Pat
    Pat

  2. #2
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    1,ooo miles from home
    Posts
    12,920
    Blog Entries
    2
    if they are a good size, do you click Browse, find the photo then click on the photo once, then click Open? then do you click UPLOAD? that last part is most important. then close window. should work.
    he, he i wasn't sure what photo i was putting in here. this is my Sister.
    Attached Images Attached Images  

  3. #3
    Senior Member Scraps's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    FL
    Posts
    806
    Quote Originally Posted by katkat1946 View Post
    Hi,
    I'm looking for some help. I've checked the help tab and read the instructions which I think I've followed but the upload keeps failing. I've made the picture file as small as possible and checked that the format is allowable. I have done this successfully in the past but have tried for a couple of days now with no luck. Any suggestions? thanks!
    Pat
    doghousemom saved my sanity - here is her HELP - Hope this helps you.
    I've never seen or used a toolbar or a "tree" to post pic's, and there IS an easier way.

    On the reply screen - first type your reply (you will need to put some text in the box for the reply function to work), under the reply are three blue rectangles. One is "Post quick reply" and the next is "Go advanced".

    Once you hit the "go advanced" you will get a different looking screen. Scroll down just a tad and you's see the box with the reply you just typed, scroll down a bit more under Additional Options and you will see a blue rectangle titled "Manage Attachments". Hit that button ... it's a magic window for pictures!!

    A new window will appear on top of the reply window. At the top of this new window is a box that says "Browse" under the heading "upload files from your computer". Hit the browse button - another new window will open to allow you to navigate to the file where your photo is stored. Select your photo and click "OK". You'll come back to the "Manage attachments" window. Hit the blue button that says "Upload" and WAIT a few seconds and you will see a line appear that says "Current Attachments" and the name of your file will appear under that. It's a good thing to check the size (in parenthesis) against the list at the bottom of file types and max file-size to make sure your file is the correct size.

    If all is well, hit the "close this window" at the top of the manage attachments dialog window. You will come back to your reply screen. under the reply box you'll see a button to "submit reply".

    Done!!

  4. #4
    Super Member Happy Tails's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Timberlea, Nova Scotia, Canada
    Posts
    1,279
    What if it's a new post and there's no quick reply button? Your instructions are awesome, thanks!!

  5. #5
    Junior Member Janie67's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    163
    Your instructions are good but can't seem to do from IPad . Can anyone help.

  6. #6
    Super Member katkat1946's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adirondacks of NY
    Posts
    1,514
    Hi, NativeTexan and Scraps- thanks so much for the help. After reading the first reply yesterday, I managed to get one post but couldn't get the second. Now, today, the second one worked fine. Problem is, I really think I was doing the same thing every time. The only thing I've noticed is that at some point (while I wasn't looking) a little icon appeared on my picture in my picture library. Once that's there, it seems to upload. In both cases I reduced the size as much as possible but I don't think that little icon was there until I had given up and closed everything. Now, does this make ANY sense???? Is there a little devil in my computer just lirking to torture me???
    Pat

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.