Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 6 of 6

Thread: IE 10 Support?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    SW TN
    Posts
    589

    IE 10 Support?

    We are having trouble with the Quilting Board on IE10. Do you support IE10 ?

    Thank you for your attention.


    Linda

    Sew little time and sew many ideas

  2. #2
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    655
    Blog Entries
    3
    I use IE10 and view the board in "compatibility view" (you can set that in IE tools), and have no problems.
    MzzzQuilts aka Ellen

  3. #3
    Super Member janRN's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    western Pa
    Posts
    4,014
    I cannot use IE 10 to view QB or post pics here since they updated. I switched to Google Chrome and have no problems. I think this has happened to a few other posters and they had success after switching browsers.
    I pray for peace today and hope I don't have to tomorrow.

    When I was accused of living in a fantasy world I almost fell off my unicorn.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    SW TN
    Posts
    589
    Thank you for your suggestions. We changed the compatibility view and that seems to have resolved the problem. Sure appreciate your input.


    Linda

    Sew little time and sew many ideas

  5. #5
    Senior Member mzzzquilts's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Hudson, MI
    Posts
    655
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by linda faye View Post
    Thank you for your suggestions. We changed the compatibility view and that seems to have resolved the problem. Sure appreciate your input.
    Glad that it worked for you, too!
    MzzzQuilts aka Ellen

  6. #6
    Super Member klgreene's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Clovis, NM
    Posts
    2,443
    I had problems with IE10, not with this site but with another site. I had to change something with the Active X. Worked for a while, then started doing it again. I switched to Google Chrome as well. I believe the problem is with IE not your site or your computers.
    "Impossible is an opinion, not a fact" Cameron Clapp

    http://signatures.mylivesignature.co...47687D2C18.png

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.