Go Back  Quiltingboard Forums > Main
Is anyone else having problems getting into site >

Is anyone else having problems getting into site

Is anyone else having problems getting into site

Old 04-13-2011, 03:15 PM
  #1  
Super Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2010
Location: Milton DE
Posts: 3,185
Default

Nothing appears but the subject title...just a blank screen. Very annoying it locks you out.
hobbykat1955 is offline  
Old 04-13-2011, 03:30 PM
  #2  
Super Member
 
jmabby's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Minnesota, Land of 10,000 Lakes
Posts: 1,490
Default

That happened to me all morning
jmabby is offline  
Old 04-13-2011, 03:34 PM
  #3  
Super Member
 
Sandee's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: middle America
Posts: 2,849
Default

Having trouble here. too. Slow changing between screens, going back to main page,blank screens, & all the things we've discussed on here before are continuing. Frustrating that it's still continuing...............
Sandee is offline  
Old 04-13-2011, 03:38 PM
  #4  
Banned
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,893
Default

Originally Posted by Sandee
Having trouble here. too. Slow changing between screens, going back to main page,blank screens, & all the things we've discussed on here before are continuing. Frustrating that it's still continuing...............
Still slow for me also. Not a good thing.
QuiltingGrannie is offline  
Old 04-13-2011, 04:15 PM
  #5  
Junior Member
 
Diamondrose's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: The Bluegrass State
Posts: 167
Default

Originally Posted by hobbykat1955
Nothing appears but the subject title...just a blank screen. Very annoying it locks you out.
Same thing here for the better part of the day. Now I have to click on everything a second time or it doesn't work.
Diamondrose is offline  
Old 04-13-2011, 04:49 PM
  #6  
Member
 
Mrs Diddle's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 47
Default

It's as slow as molasses in January!!!!
Mrs Diddle is offline  
Old 04-13-2011, 04:52 PM
  #7  
Super Member
 
dakotamaid's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: South central Nebraska, US
Posts: 5,367
Default

Seems Ok to me. I'm on medicom in des moines.
dakotamaid is offline  
Old 04-13-2011, 06:08 PM
  #8  
Senior Member
 
Crabby Patty's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Missouri
Posts: 695
Default

slow for me too. have been sending pm's to adm not sure they are working though. I think maybe we should all stay off the board for a couple weeks till maybe they can get it fixed.LOL yeah right.hahahahahahaha I thought the update was supposed to be for the better not worse. Oh well guess I need patience. I figure they're doing their best.
Crabby Patty is offline  
Old 04-13-2011, 07:56 PM
  #9  
Super Member
 
0tis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Northern California
Posts: 2,644
Default

Yep, happened to me also - thought it was on my end but it looks like its the board. Sigh....Can't wait to get back to normal.
0tis is offline  
Old 04-13-2011, 08:07 PM
  #10  
Super Member
 
Airwick156's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Grants Pass, Oregon
Posts: 3,360
Default

Mine is working fine AGAIN. :) And I am so glad.
Airwick156 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
grandmahoney
QB Help Center
4
01-17-2016 06:06 AM
Tartan
QB Help Center
5
03-02-2012 01:13 AM
Opal Jane
Main
4
10-07-2011 04:46 AM
ncredbird
Main
13
03-30-2011 05:25 PM
kriscraft99
General Chit-Chat (non-quilting talk)
5
02-01-2011 06:48 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


FREE Quilting Newsletter


SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.