Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 25 of 31

Thread: Did Hancocks of Paducah close? Webpage "does not exist" ???

  1. #1
    Senior Member kraftykimberly's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    730

    Did Hancocks of Paducah close? Webpage "does not exist" ???

    When I go to their site Im getting "Whoops our bad. This page no longer exists". Anyone else getting that or am I the only one. I was right in the middle of an order yesterday and got that message. Decided to wait overnight to see if maybe they were having site issues. Just checked again, and Im still getting the same message. Can anyone access their site?
    Don't compromise even if it hurts to be yourself. Toby Keith

  2. #2
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    42,812
    Blog Entries
    45
    http://www.hancocks-paducah.com/
    it loaded just fine for me. maybe you were on a specific product page and they changed that particular page while you were on it.
    Nancy in western NY
    before you speak THINK
    T is it True? H is it Helpful? I is it Inspiring? N is it Necessary? K is it Kind?


  3. #3
    Senior Member kraftykimberly's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South Carolina
    Posts
    730
    Hummm. It must be my computer here in my office. Even when I click on your link Im getting the same "whoops" msg and cant navigate to any product pages. I will try tonight on a totally different computer. Thanks quiltnNan for checking it out.
    Don't compromise even if it hurts to be yourself. Toby Keith

  4. #4
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    42,812
    Blog Entries
    45
    glad to help
    Nancy in western NY
    before you speak THINK
    T is it True? H is it Helpful? I is it Inspiring? N is it Necessary? K is it Kind?


  5. #5
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,662
    It could very easily be software installed by your employer to keep employees from 'shopping' on office time, or they could just be blocking specific sites that show up on user logs.
    Last edited by ghostrider; 09-06-2012 at 05:29 AM.
    The Earth without art is just "Eh".

  6. #6
    Super Member nygal's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    New York
    Posts
    5,648
    I just placed an order with them two days ago. A few times when trying to click on an item..that same thing would pop up. But it didn't stop me from finding what I wanted nor ordering.
    When it seems like the world is falling to pieces remember that the pieces are falling into place. We are nearing closer to the End Times.

  7. #7
    Power Poster dunster's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lake Elsinore, CA
    Posts
    12,422
    You probably just need to clear the internet cache on the computer in your office.

  8. #8
    Super Member justflyingin's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Jozefow, Poland
    Posts
    4,502
    worked for me.

  9. #9
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    home again, after 27 yrs!
    Posts
    15,773
    Blog Entries
    2
    yep, maybe your office is trying to tell you something.

  10. #10
    Power Poster ManiacQuilter2's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Southern California
    Posts
    19,178
    I had the same problem. If you don't clean out your cookies, your computer MAY automatically looks for the old post. I NEVER had this problem with anybody but I cleaned out my cookies and was able to shop on their website again. FYI
    A Good Friend, like an old quilt, is both a Treasure and a Comfort

  11. #11
    Senior Member gingerd's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NE IL
    Posts
    864
    It also may be the browser that you are using. Try another one and it may work.
    **************
    Ginger
    ~stitching one thread at a time~

  12. #12
    Power Poster ckcowl's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Northern Michigan
    Posts
    11,194
    Blog Entries
    1
    sounds like *work* does not want you spending your time shopping on their computers-
    the link works fine- and Hancocks hasn't gone anywhere.
    hiding away in my stash where i'm warm, safe and happy

  13. #13
    Senior Member MamaHen's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North Florida
    Posts
    968
    Link just worked for me.

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Any place I can sew
    Posts
    441
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kraftykimberly View Post
    When I go to their site Im getting "Whoops our bad. This page no longer exists". Anyone else getting that or am I the only one. I was right in the middle of an order yesterday and got that message. Decided to wait overnight to see if maybe they were having site issues. Just checked again, and Im still getting the same message. Can anyone access their site?
    Are you sure you input the web address? I'm still getting Iphone updated and ads & have had not trouble getting onto the web site. Maybe it's your provider, some times they have a problem and get it fixed. Good luck.

  15. #15
    Senior Member bobquilt3's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    495
    It worked for me, too. Maybe your office doesn't like quilting.

    Quote Originally Posted by kraftykimberly View Post
    Hummm. It must be my computer here in my office. Even when I click on your link Im getting the same "whoops" msg and cant navigate to any product pages. I will try tonight on a totally different computer. Thanks quiltnNan for checking it out.

  16. #16
    Super Member crafty pat's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Live Oak, Texas
    Posts
    5,730
    Just got an email from them about a sale today and my new catalog yesterday.

  17. #17
    Super Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Southeast Georgia
    Posts
    2,526
    No problems getting there for me!

  18. #18
    Super Member meanmom's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Fairfield, OH
    Posts
    3,314
    Blog Entries
    1
    A lot of stuff is blocked on my work computer. I can't even get on ebay.

  19. #19
    Senior Member maxnme01's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Victorville, Ca.
    Posts
    631
    Perhaps your forgetting the hyphen between Hancocks and Paducah! That's my favorite goof......
    Keep smiling, it makes others wonder what you're up to!

  20. #20
    Super Member duckydo's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pleasant Hill MO
    Posts
    1,656
    Blog Entries
    1
    I just got a catalog from them today,, you have to make sure you put the hyphen in or it won't take you to the correct site

  21. #21
    Super Member caspharm's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nevada
    Posts
    6,906
    Worked for me.

  22. #22
    Junior Member Mimiqwerty's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Green Bay Packer Country
    Posts
    184
    I get the same message when I try to access it from my iPad or my PC. I called and emailed, but they assure me that the problem is on my end. I finally got through on my PC when I manually cleared my browser's history. It was a real pain. I completely reset my iPad but still can't get to their site using it.

  23. #23
    Super Member margecam52's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Littlefield, TX, USA
    Posts
    1,088
    Someone decide not to let folks browse at work?
    Sounds like a parental block
    Marge Campbell
    TL18LS/Qbot automated quilter
    http://www.Lmcampbel.com

  24. #24
    Super Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Melbourne, Florida
    Posts
    1,118
    I think we would demand that the flag be lowered to half mast if it did............................LOL
    Carmen E.

  25. #25
    Junior Member Mimiqwerty's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Green Bay Packer Country
    Posts
    184
    I get that message from HOME. Amazingly, I CAN access it at work. Go figure!��

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.