Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 5 of 5

Thread: Quilt Motion / Quilters Creative Touch Version 3 - Help!

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    1

    Quilt Motion / Quilters Creative Touch Version 3 - Help!

    Am running Quilt Motion QCT v3 on a BabyLock LongArm

    It has always run normally, some how I have done something to change how the software displays on the tablet that is attached to the screen and am unable to get back to normal......

    Historically the tablet (as with any other system) shows the design in order to set up the process, then once the quilting process is activated the pattern darkens to show the progress of the machines sewing line.... this is normal and this is what I have come to expect of any computerized long arm machine I have used over time....

    Today we have a new wrinkle.... the pattern loaded but is no longer displayed on the screen but the correct sewing line is shown as the machine shows the progress of the sewing/quilting process.

    The simple question is how do I get the pattern display back onto the screen as it has been in the past? and can anyone provide insight as to how I managed to get myself in this pickle in the first place so I can avoid doing it in the future.....LOL

    I asked the Grace support people but expect it will be close to a week before I get any answer from them... It will most likely be a full and complete answer but I don't want to wait a week to finish my quilt which is a present for someone.

  2. #2
    Senior Member Ginaky's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Richmond, KY
    Posts
    716
    I have QuiltMotion 4. I purchased it from the Grace Company and I call them when I have questions and talk to their technical department. I'm still learning this, but they have always been willing to help me. You might try giving them a call tomorrow.
    Regina in Richmond, KY

  3. #3
    Senior Member Lucky Lady's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Surry, Maine
    Posts
    447
    What do you need help with?

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    1
    Is the QMCT software obsolete?

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Myrtle Beach, SC
    Posts
    7,696
    If no other changes were made to the computer, and the QCT was not updated, obsolete or not, the software should work. I would re-load the software on a different computer and run it in simulation mode, or connect it (the other computer) to the quilting set up for a test run. If it works when the other computer is hooked up, that most likely means that either the original computer has a problem or the QCT software is corrupted, or both.
    A quilt is like a good life. It's full of mistakes, but, in the end, it looks pretty good.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.