Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 8 of 8

Thread: Posts lacking pictures

  1. #1
    Super Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Tennessee
    Posts
    2,304
    Is anybody else having a problem with posts not having pictures until you hit 'reply' then the 'go back' button on your browser? If there are multiple pictures in a post I may see part of them or none of them. Other posts I see all of them. No rhyme or reason to what I see or don't see.

    Anybody else having this problem too?

  2. #2
    Senior Member mythreesuns's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Central Wisconsin
    Posts
    715
    Not me...mine seems to be working just fine. Sorry your having issues..hope it clears up very soon for you.

  3. #3
    Super Member Airwick156's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Grants Pass, Oregon
    Posts
    3,556
    Blog Entries
    6
    I am not having any troubles either. :)

  4. #4
    Super Member katier825's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    FL
    Posts
    7,150
    Blog Entries
    3
    I can't usually see them until I hit the refresh button. They used to come up fine. They also take a very long time to load compared to what they used to.

  5. #5
    Super Member donnajean's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Holland, PA
    Posts
    4,320
    Many pictures are loading very slow. If I'm short on time, I've had to skip looking at pictures. I assume it has to do with the size of the pictures when they are posted.

  6. #6
    Super Member PegD's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    New York
    Posts
    1,167
    Blog Entries
    4
    There are alot of double posts also, which there wasn't before.

  7. #7
    Power Poster amma's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Out searching for some sunshine :-)
    Posts
    59,080
    Blog Entries
    1
    It is a glitch in the new server, the Techs are working on all of these issues :D:D:D

  8. #8
    Super Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Tennessee
    Posts
    2,304
    Thanks Amma!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.