Go Back  Quiltingboard Forums > QB Help Center
Lookit!  Lookit!  Lookit!  The Albums Are Fixed! >

Lookit! Lookit! Lookit! The Albums Are Fixed!

Lookit! Lookit! Lookit! The Albums Are Fixed!

Old 01-06-2020, 02:31 PM
  #1  
Community Manager
Thread Starter
 
PatriceJ's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8,696
Default Lookit! Lookit! Lookit! The Albums Are Fixed!

Presto! Change-O! From Blank to Filled Again.

At last ... some good news! :-)

https://www.quiltingboard.com/member...07-albums.html

__________________
PatriceJ is offline  
Old 01-06-2020, 02:52 PM
  #2  
Moderator
 
QuiltnNan's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: western NY formerly MN, FL, NC, SC
Posts: 50,572
Default

Originally Posted by PatriceJ View Post
Presto! Change-O! From Blank to Filled Again.

At last ... some good news! :-)

https://www.quiltingboard.com/member...07-albums.html
Woo Hoo!!!!!!
__________________
Nancy in western NY
before you speak T.H.I.N.K. T is it True? H is it Helpful? I is it Inspiring? N is it Necessary? K is it Kind?
Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance.
QuiltnNan is online now  
Old 01-06-2020, 03:09 PM
  #3  
Community Manager
Thread Starter
 
PatriceJ's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8,696
Default

there are still issues with the pics added to albums before the migration.
i am reporting them.
but they are at least visible again.

and the test pic i added to my own album a few minutes ago behaves properly.
so newly added should work going forward.

baby steps.
__________________
PatriceJ is offline  
Old 01-06-2020, 03:10 PM
  #4  
Super Member
 
Judith1005's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: *where the sun almost always shines*
Posts: 9,246
Default

All my thumbnails for the pictures do show. But, when you click on it, no picture. Is that because I uploaded my pictures from a web hosting site. (Photobucket)??
Judith1005 is offline  
Old 01-06-2020, 03:11 PM
  #5  
Super Member
 
Judith1005's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: *where the sun almost always shines*
Posts: 9,246
Default

Originally Posted by PatriceJ View Post
there are still issues with the pics added to albums before the migration.
i am reporting them.
but they are at least visible again.

and the test pic i added to my own album a few minutes ago behaves properly.
so newly added should work going forward.

baby steps.
So Sorry, I think we were posting at the same time.

Judith1005 is offline  
Old 01-06-2020, 03:14 PM
  #6  
Community Manager
Thread Starter
 
PatriceJ's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8,696
Default

Originally Posted by Judith1005 View Post
So Sorry, I think we were posting at the same time.
i wondered who that was i bumped into. lol
__________________
PatriceJ is offline  
Old 01-06-2020, 03:56 PM
  #7  
Senior Member
 
Cheshirepat's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 462
Default

Hmmm, I was thinking about re-building the albums under my profile. Yep, the thumbnails are there...maybe we should wait a few days and see if this shakes out? At least I can see what *used* to be in my albums, which is a start!
Cheshirepat is offline  
Old 01-06-2020, 04:20 PM
  #8  
Community Manager
Thread Starter
 
PatriceJ's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8,696
Default

Originally Posted by Cheshirepat View Post
Hmmm, I was thinking about re-building the albums under my profile. Yep, the thumbnails are there...maybe we should wait a few days and see if this shakes out? At least I can see what *used* to be in my albums, which is a start!
i'd wait at least a week before i started the work over again. i think my POC will let me know whether/when the full-size images work when we click through the thumbnails.
they have a long list, so i don't know what will happen exactly when.
__________________
PatriceJ is offline  
Old 01-06-2020, 07:19 PM
  #9  
Senior Member
 
Cheshirepat's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 462
Default

Thank you, good to know! I can certainly wait to do more uploading! 😁
Cheshirepat is offline  
Old 01-09-2020, 02:41 PM
  #10  
Super Member
 
cat-on-a-mac's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: SW Florida
Posts: 1,045
Default

I'm not seeing how to add pictures to an album. When I view my album, I don't have anything to click on to add a picture, either as full upload, or a link. Shouldn't there be an "add to album" button?
cat-on-a-mac is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.