Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Anyone else getting message "Corrupted Content Error"?

  1. #1
    Senior Member TrenbeathRanch's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wyoming
    Posts
    352
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?

  2. #2
    Super Member Glassquilt's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northeast IL
    Posts
    2,064
    Blog Entries
    1
    Not I

  3. #3
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    33,739
    Blog Entries
    18
    Quote Originally Posted by TrenbeathRanch
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?
    this is where you can get help with technical problems
    http://www.quiltingboard.com/t-121169-1.htm, scroll down

  4. #4
    Senior Member TrenbeathRanch's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wyoming
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by QuiltnNan
    Quote Originally Posted by TrenbeathRanch
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?
    this is where you can get help with technical problems
    http://www.quiltingboard.com/t-121169-1.htm, scroll down
    Amazingly, that link is also giving me an error...file not available!

  5. #5
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    4,846
    Blog Entries
    1
    Reboot & try again.

  6. #6
    Jim
    Jim is offline
    Super Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bardstown, Kentucky
    Posts
    2,158
    I got that message a few times last night but rebooted and it wasn't a problem any longer

  7. #7
    Power Poster BellaBoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Front row
    Posts
    14,670
    Blog Entries
    2
    If you post a word or link that is denied you'll get that message. I have to post some links using the words dot instead of . to get it to go through.

  8. #8
    Power Poster BellaBoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Front row
    Posts
    14,670
    Blog Entries
    2
    Ihaveanotion.com--- can't post that as a link. ??

  9. #9
    Super Member Melinda in Tulsa's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    4,493
    Blog Entries
    62
    No, that is one of the links that won't post.

  10. #10
    Super Member Murphy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    8,904
    Blog Entries
    1
    No.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.