Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 14 of 14

Thread: Anyone else getting message "Corrupted Content Error"?

  1. #1
    Senior Member TrenbeathRanch's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wyoming
    Posts
    352
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?

  2. #2
    Super Member Glassquilt's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Northeast IL
    Posts
    2,064
    Blog Entries
    1
    Not I

  3. #3
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    48,241
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by TrenbeathRanch
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?
    this is where you can get help with technical problems
    http://www.quiltingboard.com/t-121169-1.htm, scroll down

  4. #4
    Senior Member TrenbeathRanch's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Wyoming
    Posts
    352
    Quote Originally Posted by QuiltnNan
    Quote Originally Posted by TrenbeathRanch
    Don't know why, but whenever I try to post a comment, I keep getting the message "Corrupted Content Error"...I hit "try again" and the post goes through. Happening to anyone else?
    this is where you can get help with technical problems
    http://www.quiltingboard.com/t-121169-1.htm, scroll down
    Amazingly, that link is also giving me an error...file not available!

  5. #5
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    6,977
    Blog Entries
    1
    Reboot & try again.

  6. #6
    Jim
    Jim is offline
    Super Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Bardstown, Kentucky
    Posts
    2,189
    I got that message a few times last night but rebooted and it wasn't a problem any longer

  7. #7
    Power Poster BellaBoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Front row
    Posts
    14,658
    Blog Entries
    2
    If you post a word or link that is denied you'll get that message. I have to post some links using the words dot instead of . to get it to go through.

  8. #8
    Power Poster BellaBoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Front row
    Posts
    14,658
    Blog Entries
    2
    Ihaveanotion.com--- can't post that as a link. ??

  9. #9
    Super Member Melinda in Tulsa's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tulsa, Oklahoma
    Posts
    4,493
    Blog Entries
    62
    No, that is one of the links that won't post.

  10. #10
    Super Member Murphy's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Iowa
    Posts
    8,899
    Blog Entries
    1
    No.

  11. #11
    Super Member hobbykat1955's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    NY
    Posts
    3,068
    I got it for wks...very annoying...finally straighten itself out...I wrote admin and never got responses so I waited it out

  12. #12
    Super Member Rose L's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nebraska..The Good Life
    Posts
    2,142
    Blog Entries
    1
    I don't have that problem but I have one where every time I click to post or to move to the next item on the list everything just sits there and won't move on to the next page or my post won't go through. After waiting for many minutes I have to stop the waiting and hit send again. Most of the time I end up double posting. I think it has everything to do with adsdoubleclick. If it gets hung up there...it's not ever going to go through to the next page or whatever. Very frustrating!! I keep thinking of leaving the forum because of the frustration but I so love it here that I continue to torture myself, lol!

  13. #13
    Super Member Peckish's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Pacific NW
    Posts
    6,977
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Rose L
    I don't have that problem but I have one where every time I click to post or to move to the next item on the list everything just sits there and won't move on to the next page or my post won't go through. After waiting for many minutes I have to stop the waiting and hit send again. Most of the time I end up double posting. I think it has everything to do with adsdoubleclick. If it gets hung up there...it's not ever going to go through to the next page or whatever. Very frustrating!! I keep thinking of leaving the forum because of the frustration but I so love it here that I continue to torture myself, lol!
    What browser are you using? The only issue I've EVER had that sounds similar - every once in a while, when I click to post, it will take longer than I think it should. I stop it and try again, and it will post right away. I think this is probably due to someone else trying to post something at the same time. I also don't see ANY ads, ever. I use Firefox with AdBlockPlus. It's awesome.

  14. #14
    Power Poster dkabasketlady's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lakeland, Florida
    Posts
    10,217
    No problems here!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.