Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 6 of 6

Thread: no sound

  1. #1
    Senior Member Momo's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Seale, Alabama
    Posts
    617
    Blog Entries
    1

    no sound

    I am having a problem when viewing videos on youtube or clicking on links with other videos. I have no sound. Checked so see if muted and it isn't. I am at a loss as to what the problem is, but for certain it must be something I have overlooked. I do have sound on Facebook but as soon as I click to go over to view it on youtube, no sound!

    All other sound on the computer works fine. Anyone have any idea what might be happening here?
    Thanks for help in advance.
    Abiding in the Vine

  2. #2
    Super Member MartiMorga's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Springville, Tennessee
    Posts
    1,119
    under the utube - like a tool bar - and run you cursor along it and see if a sound icon appears. Sometimes those are slid to the bottom - slide it to the top. Hope that is your problem.
    God Bless Quilters and Sewers
    Marti

  3. #3
    Senior Member Jazzmyn's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Mexico
    Posts
    962
    I was having the same problem last week.....my daughter showed me how to fix it. On the tool bar down at the bottom of your screen(right) you will see a "speaker" click on it and when the box comes up you will see "mixer" click on it and adjust the speakers and volume as needed. It worked for me hope it does for you.
    Got-to Love those Dachshunds!!!!!


    Quilters STITCH Together!!

  4. #4
    Senior Member Momo's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Seale, Alabama
    Posts
    617
    Blog Entries
    1
    Thanks for your comments. This morning I "accidentally" saw what the problem is, now was. The sound icon on the tool bar of the you tube, right next to where you click on the play or pause button, had an "x" next to it. I had noticed this, and clicked on the icon, but only got mute or unmute. Next to the icon I slide the bar and voila.....sound! Thank yo all so much for suggestions. Your advice got me looking around more and then discovered the "fix". We would have been in church this morning, but DH has symptoms of a kidney stone! Hence my looking around time here. God bless all for you concern and comments.
    Abiding in the Vine

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Homosassa, FL
    Posts
    2,259
    Hope your husband is feeling better.

  6. #6
    Senior Member Momo's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Seale, Alabama
    Posts
    617
    Blog Entries
    1
    Thank you Carol, he still has the stone today. He needs to drink a lot more water or gator-aid.
    Abiding in the Vine

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.