Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 7 of 7

Thread: Where is that Bunny?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    California
    Posts
    324

    Where is that Bunny?

    Has anyone been able to locate the Fab Shop Hop Bunny for the Quilted Posies Quilt Shop? I have looked all over (I think) their website and can't find that elusive bunny. Any help anyone can give will be most appreciated. Thanks!

  2. #2
    Power Poster ckcowl's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Northern Michigan
    Posts
    12,158
    Blog Entries
    1
    Type Feed company into the search bar, then scroll through, on my tablet it was on the third page
    hiding away in my stash where i'm warm, safe and happy

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    California
    Posts
    324
    Thank you so much. I've typed "feed company" into the Search soooooo many times and gone through each inidividual page and come up with nothing. When I typed it in again and clicked on Page 3 - voila! - it was there. Now I've got them all!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Normal, IL
    Posts
    561
    Go to Quilt Posies, click on fabric, click on Moda, click on Feed Company, click on sign up for shop bunny where it says click here. That will lead you to the shop hop bunny.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Iowa and Minnesota
    Posts
    431
    I'm unable to open e-quilters and quilters warehouse due to server error and they are my last two shops!!

  6. #6
    Super Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    howell, Mi
    Posts
    2,341
    I was having trouble opening Quilter's Warehouse too. Then I found out that I had a virus and had it removed (after 5
    1/2 hours) and then I could open the site. I have a Mac and was told that it was very unusual to get a virus on it. I guess I'm one of the "lucky" ones because I got one. Oh well, it's gone now, I hope.
    Sue

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Iowa and Minnesota
    Posts
    431
    I switched from my iPad to our house computer and then didn't have any trouble! Glad you got rid of your virus!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.