Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 26 to 50 of 63

Thread: am I the only one...

  1. #26
    Swap Hosts Krystyna's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    8,837
    Blog Entries
    23
    Carol, when I use Internet Explorer it crawls and takes forever to change. Now I am happily using Firefox and zipping along.

  2. #27
    Senior Member 3TreeFrog's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Prince Edward Island, CANADA
    Posts
    608
    Quote Originally Posted by WANNABEE
    who is still having problems on site? Veryyyyyyyyyyyyyyyyy slow?
    Wannabee

    Knock on wood, however I have not been having any problems at all since I joined the board! Sorry that you are having such a hard time.

    TreeFrog

  3. #28
    Super Member grammysharon's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Monmouth, Oregon
    Posts
    5,841
    Blog Entries
    1
    Slow for me too! :cry:

  4. #29
    Super Member featherweight's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Westminster, Co
    Posts
    2,701
    No, you are not the only one. I couldn't even get on it until now.

  5. #30
    Super Member SueSew's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Nawth o' Boston
    Posts
    1,870
    I thin it is slow in transitions from viewing messages to replies, reading PMs, searches etc. I hope this is some temporary glitch and not because they switched to a new slower server.

  6. #31
    Super Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    3,226
    It's been bad this morning - not loading messages; etc. Finally gave up and closed the page; tried to get back on and kept getting messages about internet problems. Left it off for a while and it seems to be doing better now. :-D

  7. #32
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Sioux City, Iowa
    Posts
    117
    Blog Entries
    2
    If the world hands you lemons, make lemonade. If the world hands you a sloooooos sight, shut down and go sew! Look at it as......not a slow computer, just more sewing time. lol

  8. #33
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Saskatchewan, Canada
    Posts
    442
    Blog Entries
    22
    I posted a message twice yesterday because it took a long time to post the first one. I thought I messed up with the first one.

  9. #34
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    league city, texas
    Posts
    655
    it is slow, and i had some graphics mixed up, like jumbled up lines in some topics.....hope it straightens out soon.....

  10. #35
    Senior Member dorrell ann's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    georgia
    Posts
    556
    I have not had any problems.

  11. #36
    Super Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7,941
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by RobertaMarie
    Remember, they were changing something on the website yesterday, and all the bugs may not be worked out. Did anyone besides me get withdrawals yesterday???
    I did a little, but got more of my churn dash blocks together, 13 at this time. 3 more to go, than I will start to play with layout ! :-)

  12. #37
    Senior Member Aunt Bea's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    488
    Soooooo Slooooowwwww

  13. #38
    Super Member EagarBeez's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eagar, Arizona
    Posts
    1,685
    I got the notice as I do everyday, when I clicked on it, I was taken to a blank page. I tried 3 times same thing. Anything I clicked on was slowwwwwwww.. and when it finally loaded same thing. I was finally able to get in about 15 min ago and it was slow then to. This new provider is the pits
    Also some pictures appearing as blocks with x's

  14. #39
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Manchester, NH
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by WANNABEE
    who is still having problems on site? Veryyyyyyyyyyyyyyyyy slow?
    I couldn't get on at all yesterday (Wednesday) nor could I get on this morning. Finally at 1 PM I got on, but it was very slow going. I hope this will not continue to be a problem.

  15. #40
    Super Member IBQUILTIN's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Fork Ca
    Posts
    8,257
    like a snail

  16. #41
    Super Member TonnieLoree's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    La Grande, OR
    Posts
    2,458
    Quote Originally Posted by nursie76
    Verrrry slow and the type (font) size is tiny.
    Hold down the control button on your key board and use the wheel of your mouse to adjust your font size. Hope that helps!

  17. #42
    Senior Member kem77's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    MINNESOTA, NATIVE N.J
    Posts
    856
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by dorrell ann
    I have not had any problems.
    :thumbup:

  18. #43

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Under my machine!
    Posts
    170
    Yesterday (Wednesday), I was moving along. Today (Thursday), AM around 9 west coast time - it was sooooooo slow. But now 12:15 pm (Thursday), back to normal and moving along with out any problems. Maybe it is just trying to keep us on our toes!

  19. #44
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    D'Iberville,MS
    Posts
    245
    Quote Originally Posted by WANNABEE
    who is still having problems on site? Veryyyyyyyyyyyyyyyyy slow?
    no problem here!

  20. #45
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    253
    Couldn't so anything here yesterday so gave up. Couldn't do anything on the site this a.m. Finally gave up. Now I'm trying again to see what happens.

  21. #46
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Parkland, FL
    Posts
    504
    Improved, but still not normal. Good luck, Carrie.

  22. #47
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wa
    Posts
    935
    So far, so good. And everything is in the correct catagore this time. Smile. Thank you. Maybe I won't come back to this tonight if it's going to be slow. Thanks

  23. #48
    Super Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Lebanon Missouri
    Posts
    2,668
    Blog Entries
    1
    I was this morning every time I clicked a subject I got :This Page can not be accessed check spelling etc etc of course I tell this contraption I didn't spell any thing I got so PO'd I shut it down and left it sit til now and its OK I couldn't even open 3-30s post even tho I already read it I still needed a fix before leaving for the day I was able to read all my other E/M and spam Since the maint. QB is coming as spam and I can't seem to get it back on my OK mail list Well I'm going back to getting the rest of my QB fix :lol:

  24. #49
    a regular here Demshine's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Orangevale, California
    Posts
    638
    yes :(

  25. #50
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Arkansas
    Posts
    950
    Yessssss!! Still slow and sometimes can't click and get something.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.