Go Back  Quiltingboard Forums > Main
Lost my sewing machine power supply! >

Lost my sewing machine power supply!

Lost my sewing machine power supply!

Old 07-02-2010, 10:32 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cooperstown, NY
Posts: 220
Default

I moved house recently and last week I needed to use my sewing machine. When I unpacked my machine from its (original) box and packing material, I couldn't find the power supply! I can't believe I didn't pack it in the box with the other bits and pieces....I have also looked through other boxes and bins of fabric...DH doesn't remember seeing it fall out of the box when he moved it. There is a hole in the box because the cat likes to scratch cardboard and one of the dogs likes to tear pieces of card board and eat them...Help! I wonder if the store where I bought the machine can help, although it is miles from here. Or can I use a power cord from another sewing machine?
lorli is offline  
Old 07-02-2010, 10:33 AM
  #2  
Senior Member
 
Kathy N's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Brighton, MI
Posts: 985
Default

Ebay sells alot of power cords too for machines!
Kathy N is offline  
Old 07-02-2010, 10:34 AM
  #3  
Power Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: Idaho
Posts: 11,375
Default

I would call the store. It also depends on your other machines. I have to Pfaffs that use the same cord. Good Luck!
Sadiemae is offline  
Old 07-02-2010, 10:35 AM
  #4  
Power Poster
 
RedGarnet222's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Reno, Nv
Posts: 16,405
Default

Sew and Vac sells this kind of thing on line too. I hope you find it though. Bless your heart!
RedGarnet222 is offline  
Old 07-02-2010, 11:06 AM
  #5  
Pam
Super Member
 
Pam's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Southern Illinois
Posts: 3,672
Default

Darn and you moved yourselves and can't blame the movers!
Pam is offline  
Old 07-02-2010, 11:08 AM
  #6  
Power Poster
 
BellaBoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Front row
Posts: 14,647
Default

What is the make of your machine. Most use the same power cords as others.
BellaBoo is offline  
Old 07-02-2010, 11:33 AM
  #7  
Google Goddess
 
Join Date: May 2009
Location: Central Indiana (USA)
Posts: 30,181
Default

sorry to hear about your cord, have you found one yet?
craftybear is offline  
Old 07-02-2010, 11:49 AM
  #8  
JJs
Banned
 
Join Date: May 2009
Location: LA - Lower Alabama
Posts: 888
Default

take my word for this - as SOON as you buy a new one you will find the old one in a very obvious place...
happens every time!
JJs is offline  
Old 07-02-2010, 12:01 PM
  #9  
Senior Member
 
mlaceruby's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Somerset PA
Posts: 719
Default

I had my machine serviced (dealer 2hours away)
and my hubby picked it up
when he got it home no power cord it was a babylock
well I tried a cord from my viking and it worked fine
mlaceruby is offline  
Old 07-02-2010, 12:50 PM
  #10  
Super Member
 
Fiber Artist's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Colorful Colorado
Posts: 1,989
Default

Do you have a Radio Shack?
Fiber Artist is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
craftybear
Links and Resources
15
08-23-2011 08:54 PM
ncredbird
Links and Resources
4
06-14-2011 02:38 AM
sondray
Links and Resources
2
10-02-2009 11:40 AM
BeachBirdie
Main
3
09-12-2009 07:46 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


FREE Quilting Newsletter