Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 25 of 45

Thread: Site not working - see post #17 by PatriceJ

  1. #1
    Power Poster
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    35,106

    Site not working - see post #17 by PatriceJ

    Anyone else having trouble posting quick replies? Mine showed up only after doing it again in edit.

  2. #2
    Power Poster Boston1954's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    East Oklahoma - pining for Massachusetts
    Posts
    10,470
    I noticed several on a post by Moira with a picture of the counting animals. I posted to Patrice a few minutes ago.
    Last edited by Boston1954; 11-19-2018 at 04:59 PM. Reason: words not showing
    Life is not a movie. No one is going to yell "CUT" when you make a mistake. - Anne L. Fulton

    I am from the South....39 miles south of Boston.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    0

    I cannot see the post or members reply

    I cannot see replies on post from any members.
    Everything is blank.
    Also, when I submit new threads, they do not show . I have to go and edit the post and save for them to show on the forum. This is what I just did now
    Thanks,
    RonD

  4. #4
    Super Member pojo's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,939
    Have a nice day and a safe one too!

  5. #5
    Power Poster Boston1954's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    East Oklahoma - pining for Massachusetts
    Posts
    10,470
    I posted to Patrice a few minutes ago. I have been a member for ten years and this is a new wrinkle.
    Last edited by Boston1954; 11-19-2018 at 05:08 PM. Reason: words not showing
    Life is not a movie. No one is going to yell "CUT" when you make a mistake. - Anne L. Fulton

    I am from the South....39 miles south of Boston.

  6. #6
    Super Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    7,302

  7. #7
    Super Member NZquilter's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Kansas
    Posts
    3,094
    Attached Images Attached Images
    We didn't realize we were making memories, we just knew we were having fun. ~ Winnie the Pooh ~

    1912 World's Rotary Treadle (White Company), 1942 Singer 66-16, 1952 Pfaff 130-6, 1954 Singer 15-91, 1956 Singer 201-2

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    SW, MI
    Posts
    643
    Blog Entries
    16

  9. #9
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    48,083
    Blog Entries
    53
    Here is another example that I tried to post.... like the others, it will only show up if I use the edit feature and write the repy/post again. https://www.quiltingboard.com/introduce-
    yourself-f3/hello-canada-t301012.html#post8163994


    Also, when I try to moderate/edit someone's post and try to correct fewer than 10 characters, I get the QB message that my posting is too short.

    Name:  Capture 2.JPG
Views: 405
Size:  60.6 KB

    I am using a PC, Windows 7, Chrome for a browser.
    Last edited by QuiltnNan; 11-19-2018 at 06:35 PM.
    Nancy in western NY
    before you speak T.H.I.N.K.
    T is it True? H is it Helpful? I is it Inspiring? N is it Necessary? K is it Kind?

    Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance.

  10. #10
    Super Member SusieQOH's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Central Ohio
    Posts
    8,832

  11. #11
    Super Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Michigan
    Posts
    1,760

  12. #12
    Super Member Stitchnripper's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Mableton, GA
    Posts
    9,546
    Alyce

  13. #13
    Power Poster QuiltE's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    16,277
    Another strange thing ......
    RE ...the incoming emails notifying of new posts to threads we are subscribed to ....
    There is no subject line in the email.
    The body of the email has the form letter part, and says who has posted,
    but no link nor the text of the post.

    When I go to the thread, the post is there.


    Note: ...... my first posting of this message was blank, like many of the others.
    I then went back in the screens to my original typing, and cut and pasted it to here.
    It posted ..... and then I came back and added this Note ..... and it seems to have stuck!
    Last edited by QuiltE; 11-19-2018 at 07:17 PM.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sew many ideas ... just sew little time!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    https://www.flickr.com/photos/[email protected]/

  14. #14
    Super Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    FL
    Posts
    1,024
    Lots of empty posts throughout the board. Probably has to do with the QB being down for 2 hours this afternoon.
    Carol

  15. #15
    Moderator Up North's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North East Lower peninsula of Michigan
    Posts
    6,244
    I have the same thing happening I had to edit now let's see if this posts yup had to edit and redo

  16. #16
    Super Member cashs_mom's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Houston, TX
    Posts
    6,012
    Yes, I've had that problem. I've noticed lots of blank replies so it looks like it's happening to lots of people
    Patrice S

    Bernina Artista 180, Singer 301a, Featherweight Centennial, Rocketeer, Juki 2200 QVP Mini, White 1964 Featherweight

  17. #17
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,598
    Blog Entries
    3
    i have notified tech support.
    Last edited by PatriceJ; 11-20-2018 at 12:31 AM.
    I Quilt, I Nap, I Quilt Some More ... Aaaaah, The Good Life!

    for Newsletter or Digest issues, please contact [email protected]

    To contact me with questions or suggestions that relate to our community, you may email [email protected]


  18. #18
    Super Member Battle Axe's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Northeastern Indiana
    Posts
    2,302
    Blog Entries
    1
    I said: Please fix. This is my connection to the world.
    Last edited by Battle Axe; 11-20-2018 at 03:14 AM. Reason: not working.

  19. #19
    Super Member Sandygirl's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Midwest
    Posts
    4,778
    Sandygirl

    Janome 9900 / Janome 9700 / Janome 3160 QVC/ Janome 1100D serger, Juki 2020 Mini
    Singer Centennial model (inherited from my late, fav aunt!)

  20. #20
    Moderator QuiltnNan's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    western NY formerly MN, FL, NC, SC
    Posts
    48,083
    Blog Entries
    53
    Original started threads are also blank. I will check after the 'fix' to see if the wording appears... if not, they will be deleted.
    https://www.quiltingboard.com/main-f...s-t301016.html
    https://www.quiltingboard.com/main-f...k-t301018.html
    Nancy in western NY
    before you speak T.H.I.N.K.
    T is it True? H is it Helpful? I is it Inspiring? N is it Necessary? K is it Kind?

    Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance.

  21. #21
    j50
    j50 is offline
    Junior Member j50's Avatar
    Join Date
    May 2017
    Location
    florida,
    Posts
    131
    the first reply on this message did not show up so i tried to edit it. lets see if it works.I am also having the same problems
    Last edited by j50; 11-20-2018 at 05:24 AM. Reason: did not show up

  22. #22
    Power Poster feline fanatic's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Posts
    10,149
    I don't know if it will help tech support at all, but yesterday, shortly after the site went down when you tried to post a quick reply it completely kicked you off the board. Now you have to post the quick reply then edit. Make sure you copy anything you have typed previously as all the wording disappears as soon as you post (before editing). I just tested the "Go Advanced" button and it is doing the same thing.

  23. #23
    Power Poster nativetexan's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    home again, after 27 yrs!
    Posts
    18,474
    Blog Entries
    2
    am typing this again. first post shows blank. then if we do Edit and type, that shows up.
    Hope this helps whom ever is trying to fix this.

  24. #24
    DJ
    DJ is online now
    Super Member DJ's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Pacific NW
    Posts
    4,040

    Posts not showing up


  25. #25
    Super Member OurWorkbench's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Denver, CO
    Posts
    1,346
    Try editing right away. Be sure to "copy" what you have typed, before posting and then if it does not show, you can just paste it in "quick Reply. It seems to work.


    Janey - Neat people never make the exciting discoveries I do.
    Last edited by OurWorkbench; 11-20-2018 at 06:54 AM. Reason: work-around for blank post/grammer
    Janey & John

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.