Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Results 1 to 11 of 11

Thread: Installed ad blocker......

  1. #1
    Super Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    8,929

    Installed ad blocker......

    On my iPad....the ads are still there, but now in Spanish...I think that's the language! Interesting?

  2. #2
    Power Poster Boston1954's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    East Oklahoma - pining for Massachusetts
    Posts
    10,472
    I wonder if the place that you bought it may be able to help you get rid of that.
    Life is not a movie. No one is going to yell "CUT" when you make a mistake. - Anne L. Fulton

    I am from the South....39 miles south of Boston.

  3. #3
    Power Poster ManiacQuilter2's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Southern California
    Posts
    18,937
    Check out your cookies and start deleting them. Also checked where programs are installed. I don't know how but I was getting these big ads ever 10 minutes.
    A Good Friend, like an old quilt, is both a Treasure and a Comfort

  4. #4
    Power Poster Prism99's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Western Wisconsin
    Posts
    12,952
    Blog Entries
    1
    Which ad blocker did you install? I installed Adblock for Free by Neverads on my iPad and it stops all ads. You can delete the one you installed. I'd have to go upstairs to refresh my memory, but I think on my iPad the deletion is done in one of the Settings areas.

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    8,929
    Quote Originally Posted by Prism99 View Post
    Which ad blocker did you install? I installed Adblock for Free by Neverads on my iPad and it stops all ads. You can delete the one you installed. I'd have to go upstairs to refresh my memory, but I think on my iPad the deletion is done in one of the Settings areas.
    Ok I deleted the ad blocker I had..then went to AppStore for the one above....will not install. Says device cannot accept...I just updated this dang thing last week and seems like more work than it was worth....had to take to Apple Store.....now this....it did install a few kids games for gd a few days ago...so who knows whats going on now...I refuse to make another road trip! I'll just live with ads...just like tv....

  6. #6
    Power Poster Prism99's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Western Wisconsin
    Posts
    12,952
    Blog Entries
    1
    The latest update could be buggy. Learned the hard way to always wait on updates until others have tested them out. I haven't done the latest update yet. Try again after the next update.

  7. #7
    Super Member mermaid's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Tennessee, UC area
    Posts
    1,350
    I'm guessing you are using Safari ( browser). There free browsers at the App Store..investigate. I use Appollo- no ads- Love it. Sometimes it won't recognize a link (seems mostly on quilt board!), but most of the time it goes where I want. When not, then I use Safari.

  8. #8
    Super Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    8,929
    I'll just live with these dumb ads for awhile....had to update because the kindle app on iPad had to be updated...like a chain reaction.....had to do one before I could do the other...and even the kindle update was a bit squirrelly for a day or two.....
    now this monster insists it knows the words I want to key before I do...and I'm spending more time correcting the auto correct!

  9. #9
    Power Poster Prism99's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Western Wisconsin
    Posts
    12,952
    Blog Entries
    1
    Sounds like your update reset some of your settings to default. If you go to Settings, then Keyboard, you can turn off auto-correct.

  10. #10
    Super Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Illinois
    Posts
    8,929
    Quote Originally Posted by Prism99 View Post
    Sounds like your update reset some of your settings to default. If you go to Settings, then Keyboard, you can turn off auto-correct.

    Oh, thank you!

  11. #11
    Power Poster Prism99's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Western Wisconsin
    Posts
    12,952
    Blog Entries
    1
    Should add that I stay only one update behind. I don't skip updates! I just wait for several weeks to make sure no one is complaining about the update before I go ahead with it.

    Also, I find that updating is easier since I caved in and started paying for some iCloud storage. My iPhone would have required connecting to iTunes if I had not updated storage that way, because the updates require a certain amount of free storage area. It depends on how many photos, etc. you have stored on your iPad (and the size of the iPad, of course; mine is the minimum -- 16gb?).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.