Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 25 of 37

Thread: whats going on?

  1. #1
    Super Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kentucky
    Posts
    2,267
    Where did everyone go? I couldn;t log on since this morning,anyone else have this problem? OHHHHHHHHHHH the withdrawl symtoms were awful

  2. #2
    Senior Member barking-rabbit's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    east of Seattle
    Posts
    430
    same here, just got on too.

  3. #3
    Super Member JanTx's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Texas Gulf Coast
    Posts
    1,469
    Me either. Tried throughout the day and now - no problem. Makes you realize how much we like to check on this site!

  4. #4
    Super Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Here not there
    Posts
    1,447
    Blog Entries
    2
    Took several trys for me to get on tonight. Glad I'm not the only one.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincoln, Montana
    Posts
    888
    Yes I couldn't get on either.

  6. #6
    BMP
    BMP is offline
    Super Member BMP's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    New York
    Posts
    2,504
    Blog Entries
    4
    I wondering all day too !

  7. #7
    MTS
    MTS is offline
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4,301
    Quote Originally Posted by barking-rabbit
    same here, just got on too.
    Of course if there were a technical forum here, or a sticky, then everyone would get their answer. :roll:

    Since there is not, Internet Brands (board owners) had a 3 hour (their number) outage today.
    This wasn't the only board that was down.
    They're back up now.

  8. #8
    Super Member Jazzmyn's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Mexico
    Posts
    4,213
    Couldn't get on here and a couple other boards either...I thought it was my server Glad to hear I wasn't the only one.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    940
    I had troubles as well. And amazed myself with how much I actually got done!! ...so, maybe not such a bad thing after all??? LOL!

  10. #10
    Super Member Diana Lynne's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    east coast of SC
    Posts
    1,206
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Patty Patches
    Where did everyone go? I couldn;t log on since this morning,anyone else have this problem? OHHHHHHHHHHH the withdrawl symtoms were awful
    Not sure but I am so glad that its back up and running :thumbup:

  11. #11
    Super Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kentucky
    Posts
    2,267
    ME TOO

  12. #12
    Senior Member sewgray's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston area
    Posts
    897
    I couldn't get on either, I was forced to do some laundry.

  13. #13
    Super Member pojo's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,869
    I thought it was just me too.
    What a relief it is working again.

  14. #14
    Senior Member thelondonzoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Portland, OR
    Posts
    943
    I couldn't log on either. So glad you're all back! :D

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    597
    Blog Entries
    1
    For free, I won't complain, but I certainly am happy to find we are still here!

  16. #16
    Senior Member annyroony2's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    North Carolina
    Posts
    669
    I had trouble getting on also. Took me several hours, but finally here.

  17. #17
    Super Member katier825's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    FL
    Posts
    7,157
    Blog Entries
    3
    I think it's good for the server to go down sometimes. It forces us to step away from the computer and actually quilt, rather than just read and talk about it! :)

  18. #18
    Super Member amyjo's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    North Dakota
    Posts
    2,386
    Blog Entries
    18
    couldn't get on all day either

  19. #19
    Super Member hobbykat1955's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    NY
    Posts
    2,723
    Quote Originally Posted by JanTx
    Me either. Tried throughout the day and now - no problem. Makes you realize how much we like to check on this site!
    ditto

  20. #20
    Senior Member All Thumbs's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Middle America
    Posts
    716
    Same here and remains so on some of my posts. Odd that this does not happen to everything, just this Board. Also, I now get about_blank.com trying to load before browser even starts with Board so something got through when site started coming back on-line. Sure wish I knew what has been transferred to my connections and how I can get rid of it. Hope the moderatores can get this stopped. The Board is so helpful and so friendly that I am now addicted to it and do not want to give it up.

  21. #21
    Senior Member All Thumbs's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Middle America
    Posts
    716
    I had to try two times before this comment of mine loaded. What is up?

  22. #22
    Super Member katier825's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    FL
    Posts
    7,157
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by All Thumbs
    Same here and remains so on some of my posts. Odd that this does not happen to everything, just this Board. Also, I now get about_blank.com trying to load before browser even starts with Board so something got through when site started coming back on-line. Sure wish I knew what has been transferred to my connections and how I can get rid of it. Hope the moderatores can get this stopped. The Board is so helpful and so friendly that I am now addicted to it and do not want to give it up.
    Try clearing out your temporary internet files.

  23. #23
    Super Member feline fanatic's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Posts
    8,776
    Quote Originally Posted by MTS
    Quote Originally Posted by barking-rabbit
    same here, just got on too.
    Of course if there were a technical forum here, or a sticky, then everyone would get their answer. :roll:

    Since there is not, Internet Brands (board owners) had a 3 hour (their number) outage today.
    This wasn't the only board that was down.
    They're back up now.
    MTS You are AMAZING!! You always have an answer or a link to let us know what's what! You are a valuable asset to our little corner of the internet! Just figured I'd let you know that you are appreciated!

  24. #24
    Senior Member OraLee's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    St. Petersburg, Florida
    Posts
    524
    Same here. Wanted tuet on microwave bowl and couldn't get it till just now.

  25. #25
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Long Island, New York
    Posts
    996
    Me too.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.