Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 3 4 5 LastLast
Results 76 to 100 of 107

Thread: Is anyone having problems with QB?

  1. #76
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,666
    Quote Originally Posted by gale
    I wonder if everyone having this problem has Norton. I have never had more problems with my computer than when I had that. I finally, after a LOT of work, got it removed. They make it so it's nearly impossible to get rid of it. Now whenever we get a new computer the first thing I do is remove Norton (it seems like all the new ones come with it).
    No, I got rid of Norton, too. It kept attacking my video driver preventing it from loading. So very hard to work without a monitor! Nasty Norton is no more thanks to my geek guys! :thumbup:

  2. #77
    Super Member sewcrafty's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New Hampshire
    Posts
    3,955
    Quote Originally Posted by ghostrider
    Quote Originally Posted by gale
    I wonder if everyone having this problem has Norton. I have never had more problems with my computer than when I had that. I finally, after a LOT of work, got it removed. They make it so it's nearly impossible to get rid of it. Now whenever we get a new computer the first thing I do is remove Norton (it seems like all the new ones come with it).
    No, I got rid of Norton, too. It kept attacking my video driver preventing it from loading. So very hard to work without a monitor! Nasty Norton is no more thanks to my geek guys! :thumbup:
    Have you had this problem since getting rid of Norton?

  3. #78
    Kaye-Kaye's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Seymour, Missouri
    Posts
    428
    No problems here. I have pop up blockers also.

  4. #79

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Centerville, Indiana
    Posts
    121
    Sounds like spyware to me, I get Norton free through comcast here, we had a problem on a couple of our computers before we installed Norton and all we had to do was call and they did a remote fix it.

  5. #80
    Super Member DonnaB's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mesa & Forest Lakes, AZ
    Posts
    1,636
    Blog Entries
    16
    I don't have any problems like that.

  6. #81
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,666
    Quote Originally Posted by sewcrafty
    Have you had this problem since getting rid of Norton?
    Yes, I have, but Norton was replaced by other security software.The tech guy said Norton was well known for causing 'internal conflict' within a great many computers. It was causing blue screen on an almost daily basis and made the system virtually useless as a result. Haven't blue screened since Norton moved out. :D

    I'm not at all convinced that what's happening is any kind of bug at our end of things. We'll see if Patrice is able to find anything out from Admin's investigation, but it's just too coincidental that it's happening to a number of us on this board as well as groups of people on other boards as well. Thursday was the last time it happened to me...immediately after I posted my first comment on this thread and mentioned the name of the offending advertiser. Coincidence? :shock:

  7. #82
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by ghostrider
    Thursday was the last time it happened to me...immediately after I posted my first comment on this thread and mentioned the name of the offending advertiser. Coincidence? :shock:
    that's a pretty good indication that the advertiser is the source and culprit. the offending adware must be very cleverly written.

    i use symantec, which is a Norton product (i think). i'm always logged onto the board, so my computer is always here even when i am not. i haven't had the problem. (knock on wood and wood byproducts.)

    fingers crossed i didn't just jinx myself. :shock:

  8. #83
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,666
    Quote Originally Posted by PatriceJ
    i use symantec, which is a Norton product (i think).
    Actually Norton is a Symantec product, but I get what you mean. :lol: After I'm done working tonight, I'll scrub the entire system again and see if anything shows up this time. Thanks.

  9. #84
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by ghostrider
    Actually Norton is a Symantec product, but I get what you mean. :lol:
    i remembered that after i had hit "send". :lol:

  10. #85
    Super Member IBQUILTIN's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Fork Ca
    Posts
    8,253
    No problems here, maybe you could ask admin if there is trouble anywhere else

  11. #86
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by IBQUILTIN
    No problems here, maybe you could ask admin if there is trouble anywhere else
    the problem is definitely not coming from our board. if it was, we'd all have it.

    i know the question has been referred to the techs because i sent it in myself. i don't know whether or not they'll be able to track down any information that will help fix it.

  12. #87
    Super Member sewcrafty's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    New Hampshire
    Posts
    3,955
    Boy I hope something gets found, its driving me nutz!! (not a far step here! LOL) I've done my scans and still happens. In fact, the first time I clicked on here - pop-up!

  13. #88
    Super Member Tinabodina's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Appleton, WI
    Posts
    1,090
    Run a virus cleanup program.

  14. #89
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Maryland and Florida
    Posts
    93
    Quote Originally Posted by sewcrafty
    It seems that everytime I come on lately that I'm getting these things popping up and overriding my page. Then sometimes I'm getting voice overs for commercials that aren't on my page. I've switched from IE to Firefox and its still happening. Soooooo confused as how to rectify this.

    Is this happening to anyone else?
    I think you may have malware on your computer. I had one that was trying to sell me their anti virus program and I had to contact justanswer.com. which is a company that links a number of experts in particular fields to help. In this case, I was able to eventually remove the malware but it does cost. I didn't, however, have to take my computer in for repair.

  15. #90
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Maryland and Florida
    Posts
    93
    btw, i had norton, which didn't even detect the malware. i had to go thru 3 different online antivirus programs to finally get rid of it. unfortunately, the company accessed my charge card info and billed me for what they say is their anti virus program. i quickly changed my card.

  16. #91
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    can somebody post some screeen shots for us so i can see what this monster looks like?

    this is outside my area of expertise, but unless i see it i can't even begin to guess.

  17. #92
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,666
    Quote Originally Posted by PatriceJ
    can somebody post some screeen shots for us so i can see what this monster looks like?

    this is outside my area of expertise, but unless i see it i can't even begin to guess.
    The screen shot would be the web page of the advertiser, at least for me (...my...web...face w/o the dots) and I'm not going there, nor would I recommend anyone else do so.

    One of the other forums having this same issue with the same advertiser is the Snopes forum. It may be the same type of roll-over redirect worm that has spread throughout twitter and facebook. You don't have to click the ad to become infected, just roll your mouse over it. Scarey!

  18. #93
    Super Member gale's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    North-Central Indiana
    Posts
    4,775
    Blog Entries
    1
    When the window pops up click your print screen button and then paste it to a new document in word. It should show the page you're on and the popup page. You don't have to click on the popup.

  19. #94
    Super Member ghostrider's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4,666
    It is not a pop up...it's a redirect to another page. The entire QB page redirects to the "other" page. (i.e., this page turns into that page...entirely) If you hit the back button, you go back to QB and then right back to the advertiser again. The only way out is to close the browser altogether and then open it again.

    I know how to do a screen shot, there's just no point in this case. It would simply be the web page of the advertiser. I don't know how else to explain that.

  20. #95
    Guest
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Maryland
    Posts
    1,156
    No, but seems like several posts (threads) have been removed. So, what's that all about?

  21. #96
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by dixiechunk
    No, but seems like several posts (threads) have been removed. So, what's that all about?
    the two things are not related.

  22. #97
    Power Poster
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Roxbury, Ma
    Posts
    10,360
    A lot of times I have advertisements coming up over where the reply is so I cann't reply to anything on the board and this is very frustrating. I don't know how to correct it except to get out of the board and click on again sometimes for a number of times before it clears up.

  23. #98
    Super Member gale's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    North-Central Indiana
    Posts
    4,775
    Blog Entries
    1
    If it's a redirect then it must be malware or something. It isn't happening to everyone so it has to be on the computers that it happens to (horrible grammar-sorry).

  24. #99
    Super Member gale's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    North-Central Indiana
    Posts
    4,775
    Blog Entries
    1
    Are there certain threads it happens on or just on the main forum page? I just went to the board with IE, which does not have adblock, and so far I'm not getting any redirects or pop ups.

  25. #100
    Community Manager PatriceJ's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7,677
    Blog Entries
    3
    somebody sent me these clues by pm:

    ************
    Hi Patrice, just at the beginning of the post about ?(slamming) it happened to me. I immediatly tried to get rid of it, by using the red X and it just came back. I checked my popup site down at the bottom of screen and found that it was off! I always have it ON. It happened again in our site so I checked and again it was off. Clicked OFF again & so far so good. Don't know if that is what happened to others but since I fixed it the second time it hasn't happened on the rest of that same post.

    this indicates that whatever it is has made it past your firewalls and anti-virus/adware/malware program(s) and might be turning off your pop-up blockers.
    **************

    When I am reading a post, the screen will automatically navigate to a page such as the following. I have gotten different pages, but they are all from http://mywebface.mywebsearch.com.

    The most recent instance was when I was on this post:
    http://www.quiltingboard.com/t-95753-1.htm

    However, when I now open this post in a different browser window, I'm not being redirected.

    http://mywebface.mywebsearch.com/dow...203327_3380074

    the question is whether both conditions described are coming from the same website (mywebface).

    no matter which anti-virus/adware/malware program(s) you use, do a manual software update to ensure you have all of the latest versions and updates installed. if your program(s) don't automatically update themselves replace them with program(s) that do. even then, check them often to see if they've been updated. in addition to that ...

    In Windows Internet Explorer:
    --Check your pop-up blocker settings. Choose the highest security setting.
    --Check your In-Private Browsing settings.
    --Make sure the SmartScreen Filter is turned on.
    --Check your Security settings in your Internet Options. set your Restricted Sites to the highest security level.

    i use FireFox, too, but not often enough to have become at all familiar with the security setting options. maybe somebody else can help us with that.
    Attached Images Attached Images

Page 4 of 5 FirstFirst ... 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.