Go Back  Quiltingboard Forums > QB Help Center
Has anyone else had this problem? >

Has anyone else had this problem?

Has anyone else had this problem?

Old 02-16-2012, 04:13 PM
  #1  
Super Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Location: Louisiana
Posts: 2,440
Default Has anyone else had this problem?

It seems that everytime I get on this post and sign in, it will be deleted and it will ask me to sign in again. Has anyone else had this problem?
luce321 is offline  
Old 02-16-2012, 04:39 PM
  #2  
Power Poster
 
Join Date: Dec 2008
Location: Western Wisconsin
Posts: 12,930
Default

When you login, are you checking the box that says "keep me logged in"?
Prism99 is offline  
Old 02-16-2012, 06:18 PM
  #3  
Super Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Location: Louisiana
Posts: 2,440
Default

Originally Posted by Prism99 View Post
When you login, are you checking the box that says "keep me logged in"?
Yes, I do check the box.
luce321 is offline  
Old 02-17-2012, 08:37 AM
  #4  
Super Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Tallmadge, OH
Posts: 5,120
Default

I have had your problem, as well as the one not receiving the daily Boards. In fact, I also sent in a posting this a.m., which doesn't show yet, that I haven't received for the past two days.
matraina is offline  
Old 02-17-2012, 01:32 PM
  #5  
Super Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Holmen, WI
Posts: 6,459
Default

I haven't had that problem but I do have problems posting. I write my post, click "post quick reply" & then the site freezes up & I have to refresh. Anybody have that problem, too?
burchquilts is offline  
Old 02-18-2012, 07:07 AM
  #6  
Super Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Kentucky live in WV
Posts: 8,468
Default

When I run CCleaner, SpyBot and other type " ad | virus removals", it will clean off my settings for log ons even with a check mark. Check what computer programs you run to keep your computer "safe and secure."
ccthomas is offline  
Old 02-18-2012, 09:07 PM
  #7  
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: mesa and payson, arizona
Posts: 772
Default

seems like this whole new board is a disaster. it would be so nice if we could get the old board back.
connie_1936 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Ariannaquilts
Main
22
07-08-2018 06:18 PM
sueisallaboutquilts
General Chit-Chat (non-quilting talk)
50
08-27-2011 05:21 PM
jkrzemi
Main
17
02-05-2011 01:14 PM
geckogirl
Main
38
06-04-2010 11:06 AM
penski
Main
6
07-31-2008 11:59 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


FREE Quilting Newsletter


SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.