Welcome to the Quilting Board!

Already a member? Login above
loginabove
OR
To post questions, help other quilters and reduce advertising (like the one on your left), join our quilting community. It's free!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 26 to 33 of 33

Thread: Do you EQ?

  1. #26
    Super Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    1,907
    Very Smart! I have only put mine on my lap top. Maybe I will use onother activation for a portable drive. Sounds good. :-)

  2. #27
    Super Member Feathers's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pacific NW
    Posts
    3,029
    Melissa K:
    What a great idea to use a portable drive...that brother of yours is a genious and he's generous, too! Would he like another sisiter???? I can supply my addy for an EQ6. :wink:

    Thanks for the info.
    Feathers

  3. #28
    Super Member Quilting Aggi's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Newfoundland, Canada
    Posts
    2,609
    I just ordered EQ6 last week and I can't WAIT to get it in my little hands and play with it. I have never had any EQ so I'm really excited to finally get the software!

  4. #29
    Super Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    1,907
    Good going. I had EQ5 then now have 6. Started on it, but got side tracked. And it is totaly different. I have got to get back on it. Every time I am trying to do something that needs to be figured out (as to how to lay out a certain quilt) I think to myself dummy, you have EQ6 use it! Have fun. Let us know how it goes!!

  5. #30
    Super Member Feathers's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pacific NW
    Posts
    3,029
    I'm still struggling with my EQ5. I do so much better learning FAST if I can see then do...reading and doing takes a bit longer for me but I'm getting it slowly. For me I have found EQ5 IS counter intuative (I'm not spelling well this morning either :roll: ) but think once I master it, I'll love it. Because I struggle with it I haven't put in the time needed to read and learn and that is my problem. I got a new laptop so I now have it on my laptop and find I do most of my playing with it while I'm on a long trip and we haven't done many of those recently.

  6. #31
    Super Member Quilting Aggi's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Newfoundland, Canada
    Posts
    2,609
    Quote Originally Posted by MelissaK
    I got EQ6 for my birthday as a gift from my brother and haven't had the chance to use it yet. What he did (b/c of the activations) was he bought me a portable hard drive to put it on that way I can bring it to any computer I want and not have to worry about it. Seemed like a good idea to me. That way if your computer breaks, you won't have to reactivate it. I like it b/c I can bring it anywhere and use any computer.
    ooh what a smart idea!!! I was thinking of getting one of those external hard drives too :)

  7. #32

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    I just wanted to point out I read that putting EQ-6 on an external hard drive and that using it on various computers was mentioned (maybe on the eq6 forum)... it still would take an "activation on each computer, I believe it has something to do with the IP address used when activating it for the external hard drive, it was still done from a specific IP address.... Maybe check directly with the electric quilt website to have it explained more thoroughly

  8. #33
    Super Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    1,907
    Correct, but if you are running it off the same drive it is not another activation. If I take my drive (tower) to your house and use it it is not another activation. It is only if you install it that it is another activation. :D

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.